Fashion & Styling Gastblog

Verlichting op de kinderkamer van Dreumesenzo

Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Ik ben dol op het stylen van mijn dochter haar kamertje en ben dan ook altijd op zoek naar leuke en unieke items. Zo ook op het gebied van verlichting op de kinderkamer.

Een grote meisjeskamer

Toen mijn dochter 2 werd in oktober is ze ontzettend verwend door haar opa en oma. Ze kreeg een heus tipibed voor d’r verjaardag. Een echt grote meisjesbed (een-persoons). Uiteraard ging het bij mij enorm kriebelen en wilde ik meteen haar hele kamer aanpakken. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het kamertje was praktisch af, maar toch stoorde ik mij aan iets. Ik miste iets. Iets wat net die extra oempf geeft. Ik keek naar het plafond en ja hoor, het was die lelijke plafonnière die we bij de aankoop van het huis hadden geïnstalleerd en nooooooit meer naar hadden omgekeken. Hoog tijd om dus iets te doen aan de verlichting op de kinderkamer.

tipi lamp
indianen kinderkamer

Verlichting op de kinderkamer

Uiteraard hebben we gekeken bij onze eigen IKEA, maar de kinderverlichting daar is helaas niet echt iets om over naar huis te schrijven. Niet mijn smaak. Ik wilde iets anders, gewoon anders. Ik weet niet hoe ik het zou moeten omschrijven.. De verlichting moest in elk geval niet saai zijn en goed bij het thema en de kleuren van haar kamer passen.

En toen vond ik de perfecte lamp bij Dreumesenzo! De lamp met veertjes gaat helemaal op in de kamer en maakt het een volledig geheel. De kleuren passen gewoon perfect. Ze komen terug in de muren, de bolletjes lamp, de accessoires.. Het is gewoon af. Het plaatje is compleet.

verlichting kinderkamer hip

Wat ook erg stoer kan staan op een kinderkamer, is een mooie vloerlamp. Heeft je zoon of dochter bijvoorbeeld al een bureau, dan is het heel tof om daar naast een mooie grote vloerlamp te zetten. Naast dat het heel mooi is, is het ook super praktisch. Je hebt op die manier goed licht boven het bureau voor je huiswerk. Daarnaast kun je vloerlampen gemakkelijk verschuiven en richten op de plek naar jouw wens. Het voordeel aan een vloerlamp is ook dat je geen vloerlamp met kindermotiefje of iets dergelijks hoeft te kiezen, want ieder design staat op de kinderkamer. En zodra je gaat herinrichten, kun je die vloerlamp ook gewoon in je eigen huiskamer kwijt! 🙂

Stoere posters maken het af!

Naast kinderverlichting op de slaapkamer, wil je de kinderkamer ook gezellig maken. Dit heb ik onder andere gedaan met posters. Dreumesenzo heeft namelijk een enorme collectie babykamer posters, dus er is voor iedere stijl wel wat tofs te vinden. Voor deze samenwerking waren ze zo lief om uit zichzelf, zonder opgave, de super leuke tipi poster mee te sturen als extraatje. Echt ontzettend bedankt, want moet je toch eens kijken hoe tof dit bij de rest van haar kamertje staat! Ik ben echt ontzettend tevreden en ook heel erg dankbaar voor deze leuke samenwerking.

Verlichting op de kinderkamer

Mocht je benieuwd zijn naar de kamer van Leia en hoe hij er in zijn geheel uitziet, dan kun je hier de volledige roomtour lezen en bekijken.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Tessa
  4 februari 2017 at 15:51

  Toffe lamp! En inderdaad, alsof ‘ie gemaakt is voor dit kamertje. Mooi kleur ook op de muur!

 • Reply
  Volgmama
  30 januari 2017 at 19:09

  Wat een leuke lamp!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.