Fashion & Styling Gastblog Verjaardag & Traktaties

Unieke persoonlijke cadeaus van Naamelijk

Marjo, mijn zus, voor wie ik gastblog op Mar-JoYa.nl, vroeg mij of ik eens voor een ander blog iets wilde reviewen. Ik wist niet dat ze meteen al iets in gedachten had. Dat maakte het extra leuk. Linda van Go or No Go mocht een product van Naamelijk reviewen en dat kwam nu heel goed uit aangezien ik net 12 weken geleden ben bevallen van een prachtig jongetje, genaamd Rowan. Voor zover ik wist zou ik een koffertje met naam mogen reviewen.

Natuurlijk heb ik meteen de site van Naamelijk bekeken, want ik wilde wel weten wat het dan precies was. Jeetje, er was zoveel keus. Niet alleen de koffertjes met naam die er in alle soorten en uitvoeringen te kiezen zijn, ze hebben ook prachtige houten tekstblokken met een mooie tekst erop, al dan niet zelf bedacht. Zo kun je dus voor iedere gelegenheid iet moois laten maken wat uniek is voor jezelf, je pas bevallen vrouw of dat lieve nichtje. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een origineel kraamcadeautje, dan ben je bij Naamelijk aan het goede adres.

Koffertje met naam

Zoals ik al zei mocht ik een koffertje met naam uitzoeken. De site van Naamelijk wijst zich als vanzelf eigenlijk. Bovenaan staan meteen de onderwerpen waar je uit kan kiezen : geboorte, liefde, feest, huis. Voor het koffertje  ging ik via het kopje geboorte naar koffertje met naam. Dit kan trouwens ook nog met het geboortekaartje erop! Dat is extra leuk wanneer je het niet als logeerkoffertje, maar als een herinneringenkoffertje zou gebruiken.  Zodra je op de juiste pagina bent kun je je eigen koffertje uitkiezen en ook de kleuren van het koffertje en tekst. Zo kun je hem helemaal naar eigen wens maken.

naamelijk review

De levering

Wat was de levering leuk! Het wordt verzonden in een goed passende doos en met bescherming (papieren opvulling) verstuurd zodat het dus niet alle kanten opschuift. Toen ik het pakket open maakte werd ik meteen al verrast met een persoonlijk geschreven kaartje, 2 postkaartjes met vrolijke kleuren en een mooie tekst die je zelf kan gebruiken, een visite kaartje en nog een extra naam sticker in een mooie kleur. Ook zat er een heel ander pakketje bij waar ik niets van af wist. Dat is altijd leuk en helemaal omdat hij speciaal was uitgezocht door mijn zus Marjo. Het was een geboortebord met naam, datum, gewicht, lengte en tijd van onze kleine man. De tekstkleur was speciaal aangepast aan de achtergrond van Rowans geboortekaartje. Prachtig! Ik ben zeer tevreden over alles.

Go or No Go

Het is denk ik wel duidelijk wat ik ervan vind. Een absolute GO. De prijs/kwaliteit verhouding klopt. Een andere pré is de snelle levering. En ze leveren mooie producten, er is zorg en aandacht aan besteed. Het is een mooi en uniek cadeau. Zou ik weer wat bestellen bij Naamelijk? Echt wel!  Ik zit er zelfs ernstig aan te denken om precies hetzelfde geboortebord voor onze ander zoon te laten maken!

Voor deze review heeft Go or No Go producten ontvangen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 januari 2017 at 11:16

  Dat ziet er leuk uit inderdaad. En het is ook handig als spullen gepersonaliseerd zijn, zeker als je kind naar school gaat.

 • Reply
  Volgmama
  2 januari 2017 at 11:02

  Dat koffertje is zo stoer!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.