Overijssel Vakantie in Nederland

De Sprookjescamping is de beste Kids Vakantieaanbieder!

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Deze maand is de Sprookjescamping door de Kids Vakantiegids uitgeroepen tot de beste Kids Vakantieaanbieder van 2017 in de categorie Kamperen Nederland. De Sprookjescamping werd samen met twee andere campings door een vakjury genomineerd. Uiteindelijk kreeg de Sprookjescamping de meeste stemmen van het Nederlandse publiek. Op de Vakantiebeurs namen de Sprookjesfiguren Tati de Toffe Toverfee en Wanda de Waterelf vandaag de award in ontvangst uit handen van zanger en idool Tim Douwsma.

De Sprookjescamping is enorm trots op het behalen van deze titel: “Gezinnen een onvergetelijke tijd bieden op de Sprookjescamping is ons belangrijkste doel. Het winnen van deze publieksprijs toont aan dat we daarin goed slagen en geeft ons extra motivatie om er ook het komende seizoen een magisch jaar van te maken voor onze gasten. Met de komst van een nieuwe binnenspeeltuin en een nieuwe campingwinkel in april, wordt een bezoek aan de camping dit jaar nog leuker“, aldus Dick van der Veen, eigenaar Sprookjescamping.

Wij zijn het er volledig over eens, want ons bezoekje aan de Sprookjescamping was écht geweldig. Daar heb ik eerder al eens een uitgebreide blog over geschreven, dus lees die vooral als je nieuwsgierig bent geworden.

Deze maand is de Sprookjescamping door de Kids Vakantiegids uitgeroepen tot de beste Kids Vakantieaanbieder van 2017 in de categorie Kamperen Nederland.

Over de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier de meest magische avonturen. Iedere dag in het seizoen staan alle Sprookjesfiguren samen met het professionele animatieteam klaar om kinderen met een dagvullend programma te vermaken met als sprookjesachtige afsluiter van de dag een geweldige theatershow.

Naast het uitgebreide animatieprogramma is er op en rondom de camping meer dan genoeg te beleven. De camping beschikt over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver, een gloednieuwe binnenspeeltuin en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer.

Gasten kunnen verblijven in verschillende accommodaties, van een eigen kampeerplek tot luxe Sprookjeskota en van een toercaravan tot een gloednieuwe Sunlodge, met een groot dakterras die de hele oppervlakte van het huisje beslaat. De Sprookjescamping ligt midden in het prachtige Vechtdal waar heerlijk kan worden gefietst en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de luxe voorzieningen van de camping, zoals de sauna en sunshowers.

De Sprookjescamping opent op in april haar deuren voor een nieuw seizoen sprookjesplezier. Ervaar zelf waarom Sprookjescamping is verkozen tot de beste Kids Vakantieaanbieder en zich al vijf jaar lang ANWB Top Camping mag noemen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    24 januari 2017 at 12:00

    Wij zijn daar ook een keer geweest met de kinderen en het was een enorme hit. Ze riepen nog wekenlang ‘Doei ouwekoei.’

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.