Gezelschapsspellen

Stem mee op de nieuwe pionnen bij Monopoly!

Ja, je leest het goed. Monopoly krijgt, als de spelers dat willen, nieuwe pionnen! De komende drie weken zal besloten worden of onder andere het bekende hondje Scottie, de kruiwagen, het vingerhoedje en de auto het zullen overleven. 

Historische, internationale stemcampagne voor nieuwe Monopoly pionnen

Een t-Rex, een badeendje en een pinguïn. Dat zijn maar enkele voorbeelden van de 56 nieuwe pionnen die gaan proberen om de originele pionen, die al sinds de jaren 50 in het Monopoly spel zitten, buitenspel te zetten. Al deze 56 nieuwe pionnen graag proberen een plekje te veroveren in het nieuwe Monopoly spel. De nieuwe pionnen zullen gekozen worden door wereldwijde Monopoly spelers.

Hasbro International kondigt vandaag een internationale stemming aan die open staat voor Monopolyfans uit de hele wereld. Dit najaar wordt namelijk een nieuwe versie van Monopoly gelanceerd. Deze editie van het klassieke Monopolyspel zal een nieuwe set pionnen bevatten, gebaseerd op de uitkomst van de internationale stemcampagne die VANDAAG begonnen is en waarvan de resultaten op Wereld Monopoly Dag, 19 maart, door Hasbro bekend worden gemaakt.

Dierenbescherming strijdt voor de kat

In Nederland zal De Dierenbescherming zich inzetten voor het behoud van de kat. Hiermee willen zij aandacht vragen voor het aantal zwerdkatten in Nederland. Het is helaas een misverstand te denken dat die katten zich wel redden. Daarnaast zijn ze erg ongelukkig. Nu loopt ook de Monopolykat het gevaar ‘op straat’ terecht te komen. De Monopolylat is pas sinds 2013 in het spel. Hij verving vanaf toen het strijkijzer. De Dierenbescherming zet zich in om dit te voorkomen: “Maak van de Monopolykat geen zwerfkat!”. Je kunt dus stemmen om de kat in het Monopolyspel te houden.

Stemmen

Vanaf 10 januari kan iedereen drie weken lang stemmen op www.votemonopoly.com. De meer dan 50 pionnen staan virtueel geëtaleerd in de villa van Mr Monopoly. Het publiek kan elke dag 1 stem uitbrengen binnen elke categorie. Je kunt je ook inzetten voor het behoud van een klassieker: de kruiwagen, het hondje, de kat, de laars, de hoge hoed, de raceauto, het schip en de vingerhoed.

Monopoly Pionnen Parade

Begin februari lanceert Hasbro een tijdelijke, speciale editie van Monopoly: Pionnen Parade. Daarin zitten, naast de 8 klassieke pionnen, ook 8 ‘gouden’ pionnen. Deze pionnen zijn een selectie uit de 56 potentiële pionnen waarop in januari gestemd kan worden, namelijk de pinguïn, televisie, Formule 1 wagen, het badeendje, een horloge, wiel, bunny-slof en Mr Monopoly himself.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.