TV-series

Een moderne versie van Tarzan en Jane (Netflix Original!)

Linda - Go or No Go

Er is weer een leuke nieuwe serie beschikbaar voor de kids op Netflix. Vanaf 6 januari 2017 kun je kijken naar de avonturen van Tarzan en Jane. 

D. en J. weten inmiddels precies hoe Netflix werkt. Ze scrollen behendig door het aanbod en als ze iets leuks zien, zetten ze het aan. Kinderfilms kijken ze sporadisch, eigenlijk alleen als ik er een op zet. Dat vinden ze dan ook erg leuk, maar uit zichzelf kiezen ze vooral vooor de tv series.

Tijd voor iets anders

Lange tijd waren de afleveringen van Pokémon populair hier in huis. Nog steeds wel hoor, maar inmiddels hebben ze alle afleveringen meerdere keren gezien en zijn ze wel toe aan iets anders. Gelukkig, want een keer iets anders als Pokémon is ook wel fijn.

tarzan en jane netflix

Een moderne Tarzan en Jane

Sinds begin januari ’17 staat er 1 seizoen van Tarzan en Jane online. Seizoen 1 bestaat uit 8 afleveringen. Het is een moderne versie van Tarzan en Jane. Het begin is ongeveer vergelijkbaar met het bekende verhaal. Tarzan komt als baby in de jungle terecht door een vliegtuigongeluk. Gorilla Kala red hem. Tarzan krijgt speciale medicijnen, waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt. Maar hij blijft niet in de jungle wonen.

moderne tarzan

Een normaal leven

Wat zo leuk is, is dat deze Tarzan gewoon een normaal leven leidt. Hij gaat naar school en ook Jane leert gewoon Nederlands spreken. Ondertussen voeren ze allerlei spannende missies uit en verslaan ze vele boeven.
Zo gaan ze onder andere naar Marrokko en zijn ze druk met een bende dierensmokkelaars te ontmaskeren.

Serie netflixx kids

Netflix Original

D. en J. vinden de serie erg leuk. Ze vinden hem spannend, maar niet te. De serie heeft een adviesleeftijd van 6 jaar en hij is Nederlands gesproken. De animaties zijn erg gaaf gemaakt, het voelt een beetje alsof je naar een modern computerspel aan het kijken bent.
Iedere aflevering duurt 22 minuten en wij kunnen alleen maar hopen dat er snel een nieuw seizoen op Netflix komt. Helaas is op dit moment nog niet bekend of er een tweede seizoen van Tarzan en Jane gemaakt zal worden, maar de ervaring leert dat de Netflix Originals meestal minimaal 2 seizoenen krijgen. We wachten het (on)geduldig af! 🙂

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.