Creatief & Knutselen Verjaardag & Traktaties

Zelf je kinderfeest uitnodiging ontwerpen bij Greetz

Linda - Go or No Go

Het is alweer zover, de voorbereidingen voor de verjaardag van mijn jongens zijn alweer in volle gang. Over een kleine 2 maanden worden ze zeven jaar (jeutje, wat worden ze groot!) en dus begon ik met de eerste stappen. 

Het is bijna zover..

D. en J. hebben het er trouwens al weken, wat zeg ik, maanden over. Voornamelijk waar het kinderfeestje moet plaatsvinden en wat ze dan toch graag voor hun verjaardag zouden willen zijn populaire onderwerpen. Inmiddels zijn ze er wel over uit dat een spelcomputer toch wel heel erg gaaf zou zijn. Ik denk dat papa het daar wel mee eens zal zijn trouwens..

Kinderfeest uitnodiging van Greetz

De uitnodigingen voor het kinderfeestje ga ik binnenkort maken, als we weten waar en wanneer dat gaat plaatsvinden. Het feest voor de familie en vrienden is wel al gepland. Aangezien er meerdere kinderen uit onze vriendengroep jarig zijn in maart, stemmen we dat altijd redelijk op tijd met elkaar af. De uitnodiging voor dit feest kon dus al gemaakt worden. Daar was ik dan weer blij mee, want daarmee kon ik meteen een actie van mijn to-do-list schrappen.

Ik heb de uitnodigingen bij Greetz gemaakt. Er is een kopje ‘kinderfeestje uitnodiging’ op de website. Heel handig, want daar staan dus allerlei leuke kinderfeest uitnodigingen op een rij. Een aantal kant en klaar met bijvoorbeeld bekende helden van Nickelodeon (denk aan Dora en de Bubble Guppies), maar ook een aantal waar je zelf nog een leuke foto in kunt toevoegen. En natuurlijk ook heel veel kaarten zonder bekende figuren en zonder foto’s, maar gewoon leuke kinderfeest uitnodigingen. De keuze is echt enorm!

Je eigen kaart ontwerpen

Ik koos ervoor om zelf een kaart te ontwerpen, maar wel met een sjabloon van Greetz. Heel handig, want op die manier hoefde ik niet op te letten dat ik een foto scheef zou zetten of een kader te groot zou maken. De kaart was dan ook in een kwartiertje klaar. Ik koos drie leuke foto’s voor op de voorkant en op Google zocht ik naar een leuk plaatje voor de binnenkant. Dat werd die grote taart met een zeven erop. Ik heb de taart in een van de kleine kaders op de voorkant terug laten komen.

Je kaart versieren

In de binnenkant kun je de kaart bewerken met leuke foto’s, eigen plaatjes of versieringen van Greetz. De confetti slingers en de stempel zijn plaatjes van Greetz die ik erg leuk vond om toe te voegen aan de kaart. Ze hebben enorm veel van dit soort versieringen en je kunt je kaart dus helemaal naar eigen wens versieren.

Greetz uitnodiging review

Groene enveloppen

Bij de kaarten zitten standaard gratis groene enveloppen. Je kunt ook kiezen voor een andere kleur enveloppen, maar daar betaal je dan een paar cent per envelop voor bij. Ik vind het erg leuk dat er standaard een groene envelop bij zit in plaats van een witte envelop, ik vind dat toch een stuk gezellig, haha!

Het resultaat

Binnen enkele dagen kwamen de uitnodigingen in een stevige kartonnen envelop binnen. Natuurlijk mochten de jongens de envelop open maken, want het is natuurlijk een uitnodiging voor hun feestje! De reacties waren gelukkig zeer enthousiast! Nu de uitnodigingen binnen zijn, kunnen ze al helemaal niet meer wachten op hun feest! 🙂

kinderfeest-uitnodiging-greetz

Lees ook: Uitnodigingen voor een 30 party

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Volgmama
    21 januari 2017 at 22:37

    Wauw wat een toffe kaarten!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.