Inspiratie Kerst

Cadeautjes ná de grote feestmaand

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

De grote feestmaand is net achter de rug en hopelijk zijn jullie allemaal weer ontzettend verwend met lekkere parfums, heerlijk eten en veel gezelligheid. 

Wij hebben heerlijk genoten de afgelopen weken. Ik vond het weer echt genieten, lekker met familie en vrienden. De kerstboom en de cadeautjes onder de kerstboom, de kerstverhalen. Heerlijk!

Echte kerstboom

Maar ó wat was ik blij toen die kerstboom weer uit de huiskamer verdween! Eindelijk weer alles op zijn eigen plek en geen naalden meer over de vloer. Overigens zweer ik bij een echte boom en vind ik een kunstboom echt niet leuk. Dat is toch anders qua sfeer, ik vind dat zo veel leuker! Die boom met de kids uitzoeken bij de boer. Dat ding in de auto duwen en nee, dat past nooit. Met 20 km per uur naar huis rijden met vloekende bestuurders achter je. Die boom stabiel krijgen in de pot, zodat ie niet schots en scheef staat. En dan..die lekkere dennengeur. Ok, er zitten ook nadelen aan. Het is vreselijk hoe vaak je je aan die stomme dennennaalden prikt tijdens het optuigen. Niet te spreken over het hars aan je handen als je de boom optilt. En het ergste vind ik die duizenden naalden die op de grond belanden vanaf dag 1. Maar…dat is het echt allemaal waard!

feestmaand

Cadeautjes

Zowel de jongens als Arno en ik zijn verwend met leuke cadeautjes. Geen grote cadeaus, dat is niet nodig. Gewoon leuke, grappige, mooie, kleine cadeautjes die je met liefde voor elkaar uitzoekt. Voor Arno kocht ik een pure chocoladereep bij de Wereldwinkel, want die vind ie heerlijk! En cashewnootjes, want ook daar wordt hij blij van, hihi. Maar ook een mooie tapasplank en een fles van zijn favoriete drank.
Voor mij kocht Arno een leuke houten kerstboom met versieringen, mijn favoriete parfum (Si van Armani) en nog wat kleine dingetjes.
De jongens kregen een leuk spel en knutselspul.

En nu?

Nu zijn die feestdagen voorbij en natuurlijk komen er zoals ieder jaar weer verjaardagen en andere feestjes aan. Even geen idee wat je nu cadeau zou kunnen geven? Ik zelf word altijd blij van toffe gadgets. Heeft de jarige al een MacBook? Geef dan speciale hoes cadeau. Die zijn er in allerlei super stoere designs, serieus, er zitten briljante tussen dus neem zeker even een kijkje!
Wat nu ook helemaal hip is, is een Virtual Reality bril. Wij hebben er al één in huis en het is echt tof om zo in een andere wereld te stappen. Onze jongens vinden het ook erg gaaf om af en toe een kijkje te nemen.


Foto’s VR bril via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.