Inspiratie

Top 10 best gelezen blogs van 2016

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Lijstjes! Dat mag, zo aan het einde van het jaar! ūüôā
Vandaag mijn best gelezen blogs top 10! Alle 10 de titels hieronder zijn klikbaar, dus als je benieuwd bent naar het artikel, klik je lekker door. We beginnen bij 10 en eindigen met het populairste bericht van 2016.

10. De Angry Birds namen

Dat veel mensen na de actie van de Plus supermarkt op zoek waren naar de namen van de Angry Birds was duidelijk, want mijn blog werd via zoekmachines vaak gevonden. In deze blog schrijf ik precies wie wie is. Gaaf dat ik zoveel mensen al heb kunnen helpen aan de Angry Birds namen!

9. Een waterparadijs in onze achtertuin

In deze blog schreef ik over het waterparadijs dat we deze zomer in onze achtertuin maakten. Als ik die terug kijk, kan ik niet wachten op de zomer!

Waterbaan tuin

8. Winactie Slaaptrainer Sam

Ik schreef vol enthousiasme een blog over onze Slaaptrainer Sam, omdat ik daar gewoon nog dagelijks enorm blij mee ben. Via Facebook werd dat bericht ontzettend goed gelezen en dat viel Zazu, de makers van Sam, ook op. Als dank voor mijn blog mocht ik een winactie organiseren en een Slaaptrainer Sam weggeven. Deze winactie was de meest bezochte winactie van het jaar.

7. Gratis Sinterklaas telefoongesprek & Gratis bellen en sms-en met de Sint

Vorig jaar plaatste ik een blog over het gratis Sinterklaas telefoongesprek en dit jaar een blog over de vernieuwde versie: bellen √©n sms’en met de Sint. Beide blogs zijn populair bij zoekmachines en daarnaast werd de sms’en met Sint blog door veel medebloggers gedeeld. Super leuk!

12317950_176307666052218_1209059077_n

6. 10x het favoriete speelgoed van bloggers

In deze blog vertellen 10 bloggers over hun favoriete speelgoed. Bloggers krijgen vaak veel speelgoed, dus als iets favoriet is, zegt dat nogal wat!

5. Plusbricks

De Plusbricks, de bouwstenen van de Plus, bleken ook erg populair. Mijn blog van de Plusbricks was als een van de eerste online en daardoor waarschijnlijk vaak gevonden via Google.

14488243_322348424792524_823960046621687808_n

4. Kidsplaza: het splinternieuwe kinderspeelpaleis

In 2016 opende Kidsplaza haar deuren en dus was een eerste review online erg populair. Daarnaast deelde Kidsplaza mijn blog op hun Facebookpagina, en daardoor werd hij nog vaker gelezen.

Top 3!

3. Review: Gel-a-Peel

Deze review wordt vanaf de plaatsing onwijs veel via zoekmachines gevonden en tot nu toe is deze review al ruim 1400 keer gelezen. Erg gaaf dat ik op deze manier mensen kan helpen die twijfelen om Gel-a-Peel aan te schaffen.

2. Kerst krijtstift tekening op de raam

Deze blog werd pas aan het einde van dit jaar geplaatst, maar zit toch bovenaan in de top 10 op nummer 2. Dagelijks zorgt deze blog voor honderden bezoekers via zoekmachines, super leuk om mensen op deze manier te kunnen inspireren!!

1. Pokémon Go Tips & Trucks #1 en #2.

Sja, dat was (is) nu eenmaal een ontzettende hype in 2016 en de blogs hierover sloegen ontzettend aan. De Tips & Trucks #1 werden maar liefst 2000 keer gelezen en de Tips & Trucs #2 ook ruim 1800 keer.

Pokemon go

Foto kerstlijst via Shutterstock

‚ô• ‚ô• ‚ô• Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ‚ô• ‚ô• ‚ô•

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.