Fashion & Styling

SNURK beddengoed voor de stoerste jongenskamers!

Ik ben dus echt een mega, méga fan van SNURK beddengoed. Dit stoere en tegelijkertijd onwijs grappige beddengoed tovert ieder bed om tot een feestje om in te slapen! Snurk beddengoed is er voor jong en oud. Dus ben je echt een beetje jaloers op je kids en wil je ook zo’n heerlijk dekbedovertrek: Dat kan! Zo heb je bijvoorbeeld dekbedovertrekken waar het lijkt alsof je in een vissenkom of zwembad ligt!

Briljante overtrekken

Maar natuurlijk is SNURK het meest bekend van de briljante kinderdekbedovertrekken. Als je het bed opgemaakt hebt, ziet het er al geweldig uit. En dan lig je er nog niet eens in! Wat als je in je bed gaat liggen, word jij ineens die prinses of stoere ridder! Zelf zie je er, als je er in ligt, natuurlijk niet zoveel van, maar toen Daan en Jesse bij elkaar kwamen kijken lagen ze helemaal in een deuk. Ook toen ze zichzelf op de foto terug zagen moesten ze heel hard lachen. De overtrekken zijn echt fantastisch en de keuze is groot. Een ruiter met paard, een voetballer, een ballerina, een piraat, een Spaanse danseres en noem maar op. Écht een kijkje waard!

Hoge kwaliteit

Naast dat een dekbedovertrek van SNURK er geweldig uit ziet, is de kwaliteit ook meer dan goed. De stof is lekker zacht en luchtig en van 100% katoen. De opdruk vervaagt niet door het wassen. Wil je een warmer dekbedovertrek, dan kun je bij Bedsupply ook een aantal SNURK overtrekken van flanel kiezen.

Een stoere ridder

Jesse heeft gekozen voor een stoere ridder. Dit kinderdekbedovertrek heeft een rits onderin, waardoor het dekbed er niet uit kan vallen. Daarnaast zit er een kussensloop met rits bij. Wat wel op viel, is dat de kussensloop van dit dekbedovertrek érg groot is. Er kunnen bijna twee kussens in! Wij slaan dit gewoon om, maar wellicht dat sommige mensen dit wel fijn vinden?
De helm van de ridder is ietsie aan de kleine kant, maar hij past net! 😉

De ruimtereiziger

Daan koos voor een van de bekendste SNURK designs: de ruimtereiziger. Ik vind dit overtrek een van de gaafste. Toen Daan erin ging liggen klopte hij ook gewoon perfect. Net echt, hihi.
Dit overtrek heeft geen ritsen of grotere maten, het is gewoon een normaal eenpersoons overtrek.

Stoer voor ieder bed

Voor ieder bed is er SNURK beddengoed! Dus voor een eenpersoonsbed, maar ook voor een twijfelaar, een tweepersoonsbed of een Auping boxspring. Ze hebben namelijk ook hele toffe tweepersoons dekbedovertrekken met visjes en andere leuke designs. En als je dan toch bezig bent, scoor dan nog even een matchende pyjama want die zijn helemaal briljant!

Feitjes

Een eenpersoons SNURK dekbedovertrek kost €59,95 bij Bedsupply.
Bedsupply won in 2013 en 2015 de Thuiswinkel Award “Beste webwinkel van Nederland” in de categorie slapen wonen. Ik kan uit ervaring spreken dat de klantenservice en levertijd van Bedsupply perfect is! Mijn bestelling was binnen 24 uur na mijn bestelling al binnen! Zeker een aanrader dus.

Zijn jullie ook zo’n fan van het SNURK beddengoed?





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



3 Comments

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    30 december 2016 at 14:26

    Wat een bijzonder leuke dekbedhoezen zijn dat inderdaad. Ze lijken heel echt!

  • Reply
    Patricia
    29 december 2016 at 20:10

    Echt heel gaaf. Zag vandaag soortgelijke dekbedden bij de Lidl. Voor uit mijn hoofd: 11,99.

    • Reply
      Linda - Go or No Go
      30 december 2016 at 11:16

      Die zag ik inderdaad ook langskomen. Ook erg leuk, maar wel jammer dat ze zo super snel alweer uitverkocht zijn. Gisteren waren er nog maar 2 varianten beschikbaar. Daarnaast vraag ik me ook wel af hoe de kwaliteit van deze overtrekken is, of ze ook zo lekker zacht zijn en de print goed blijft na het wassen? Zo ja, dan zijn ze zeker de moeite waard! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.