2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Maak Maartje Beter van VTech

Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Ook al is ze nog maar twee jaar, kleine Leia is een hele lieve poppenmama. Ze ontfermt zich als een ware zorgenmoeder over de zieke Maak Maartje Beter die onlangs bij ons introk.

Over Maak Maartje Beter

Met deze speelset van Vtech Little Love heeft je kleintje echt uuuuuurenlang speelplezier. Je moet goed voor Maak Maartje Beter zorgen en je kunt haar ook nog eens aan een online onderzoekscentrum verbinden zodat je haar kunt personaliseren. Huh?? Door haar aan het onderzoekscentrum te koppelen kan ze je naam onthouden, je dagelijkse ritme en weet ze zelfs je verjaardag. Hoe leuk is dat nou?!

Daarnaast zingt Maak Maartje Beter vrolijke liedjes en wil ze graag met je praten. Soms heeft ze last van wat vervelende kwaaltjes zoals koorts of oorpijn. Je moet dus goed naar haar luisteren en de zes interactieve accessoires gebruiken om haar lekker te verzorgen en om haar uiteraard weer beter te maken.

Het is vertederend om te zien hoe lief mijn dochter is voor Maak Maartje Beter. Ze wiegt Maartje heen en weer, legt haar in bed, luister naar haar hartje, inspecteert grondig de oortjes en leest verhaaltjes voor in haar eigen lieve taaltje.

Accessoires set

De interactieve accessoires set bestaat uit een thermometer, een spuitje, een stethoscoop een een verbandje voor Maartje’s been of arm. Ook bevat de set een lepeltje en een medicijndrankje om haar weer te kunnen genezen.

Conclusie

Maak Maartje Beter is een absolute aanwinst voor alle mini-mama’s én mini-papa’s in de dop. Want laten we nou eerlijk zeggen, hoeveel lieve jongetjes vinden het spelen met een pop ook niet heel erg fijn? Wat de pop nog leuker maakt is dat je haar kunt koppelen aan het online onderzoekscentrum van VTech en je het kunt personaliseren. Wat dat inhoudt? Dan weet ze je naam, je dagelijkse ritme en je verjaardag. Super cute toch?! Een échte GO dus en volgens mij het perfecte cadeautje voor onder de Kerstboom!

Maak Maartje Beter is onder andere verkrijgbaar bij bol.com voor €45,-

Andere leuke VTech producten

VTech heeft natuurlijk ontzettend veel andere leuke producten. Nu zijn er twee gave producten die ik nog even kort wil uitlichten, vanwege de mooie manier waarop de technologie bij beide wordt gebruikt.

KidiFluffy

De KidiFluffy reageert op aanraking, geluid en beweging. Het is de bedoeling dat je goed zorgt voor je huisdier. Je geeft hem eten en drinken, speelt spelletjes en natuurlijk mag je hem lekker knuffelen. Hij herhaalt wat je zegt en vervormt je stem. Je kunt sportieve en logica-spellen spelen en je reactiesnelheid trainen. Ook de KidiFluffy is te personaliseren met je eigen stem. Hij heeft een ingebouwde klok en kalender om een dagelijks ritme in te stellen en om feestdagen te onthouden.

KidiDoggy

De VTech KidiDoggy is een super grappige en vrolijke robothond. Je kunt de KidiDoggy hypnotiseren met de magische kluif, zodat hij verandert in wat jij wil. De KidiDoggy kan transformeren in wel 20 leuke en grappige karakters, zoals een piraat, superheld, konijn of tijger. En hij reageert als een echte hond op meer dan tien verschillende commando’s zoals “zit”, “geef pootje” en “koekje?” Met de afstandsbediening kun je je KidiDoggy laten bewegen en rondjes laten draaien.

Wat denk je, zou jouw kindje het liefste de schattige pop Maartje verzorgen of toch spelen met een KidiFluffy of KidiDoggy?

Voor deze review heeft Go or No Go Maak Maartje Beter ontvangen.
In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate links.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  Moniek S
  21 december 2016 at 21:32

  Wel erg schattig, maar ik ben toch een beetje huiverig om “mijn kind” al zo snel te “verbinden aan internet”. In hoeverre is het veilig, kunnen haar gegevens gehackt worden?
  Het hondje is ook erg leuk, en je maakt geen verbinding met Vtech/anderen/Het Net…
  Of ben ik dan te huiverig?

  • Reply
   Linda - Go or No Go
   22 december 2016 at 19:05

   Hmm, ja ik zelf zou er niet zo bang voor zijn, maar snap je opmerking! Is natuurlijk ook persoonlijk, of je er oké mee bent of niet. En zo niet, dan is inderdaad het hondje veiliger 🙂

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 december 2016 at 10:32

  Kostelijk die foto’s. Ze ziet er heel professioneel uit. Superleuk om je kind zo te zien spelen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.