1 jaar 2 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Fisher Price Kiekeboe Bloempot

Cassandra
Laatste berichten van Cassandra (alles zien)

Lieve Leia is dol op diertjes en figuurtjes, toen wij dus de mogelijkheid kregen om de Fisher Price Kiekeboe Bloempot met stinkdier te reviewen was ik ontzettend enthousiast. Benieuwd of dit speeltje een go of een no-go is?

Over de Fisher Price Kiekeboe Bloempot

De bloempot bevat een grappige stinkdier die op en neer springt, al moet ik zeggen dat Leia er steeds poesje, poesje tegen zegt. Door bovenop de stinkdier te drukken popt hij omhoog, daarna haal je de stinkdier eruit en hoor je diverse geluidjes. Door de stinkdier steeds in en uit de bloempot te halen, leert je kindje het spelletje ‘erin en eruit’ te spelen.

fisher price review bloempot

Diverse materialen en geluiden

Dankzij het gebruik van verschillende materialen zorgt de Fisher Price Kiekeboe Bloempot voor een tactische ontwikkeling. Bovenop de stinkdier zit bijvoorbeeld een bloemetje met daaraan een blaadje. Het blaadje bevat een geurtje, volgens bol.com moet dit een vanille geur zijn, maar persoonlijk zijn wij het daar niet helemaal mee eens. De geur is wat vreemd, maar het blaadje is wel lekker zacht. Het bloemetje op het hoofdje van de stinkdier maakt een rinkelend geluidje en het staartje van de stinkdier voelt zacht aan en heeft een knisper geluidje. Op de bloempot zit een gleufje met een geel bijtje die je heen en weer kunt bewegen en ronddraaien. Onderaan de bloempot zit zacht gras.

Stimulatie van de fijne motoriek

De Fisher Price Kiekeboe Bloempot met stinkdier stimuleert hiermee de fijne motoriek van je kleintje. En door de geur op het blaadje ook de reukzintuigen. Persoonlijk moet ik wel bekennen dat dit speeltje niet geschikt is voor kinderen van een jaar of 2, maar meer voor jongere kindjes vanaf 3 maanden totdat ze ongeveer een jaar zijn. Ik heb namelijk gemerkt dat Leia niet echt omkijkt naar de Fisher Price Kiekeboe bloempot. Het diertje vind ze overigens wel leuk, daar knuffelt ze dan ook wel mee, maar echt spelen met de bloempot doet ze niet.

Kiekeboe bloempot REVIEW FISHER PRICE

Conclusie

Al met al is dit een veelzijdig speeltje voor kleintjes vanaf 3+ maanden. Ik ben van mening dat de Fisher Price Kiekeboe bloempot zeker op spelenderwijs een bijdrage kan leveren in de ontwikkeling van je kind. Maar koop dit speeltje niet voor een kindje van ongeveer 2 jaar, want die zal hier niet veel uitdaging uit halen.

Verkrijgbaar bij o.a. Intertoys en bol.com voor €19,99

Kiekeboe bloempot

Voor deze review heeft Go or No Go de Fisher Price Kiekeboe bloempot ontvangen.
In dit artikel wordt gebruik gemaakt van een affiliate link.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.