3 jaar 4 jaar Gastblog Poppen & Knuffels

{ Review } | Retro poppenwagen van Petite Amélie

Kleine Miya is dol op poppenwagens. Helaas vallen de plastic wagentjes na 2 weken racen door het huis van ellende al snel uit elkaar. Nu mocht zij de houten poppenwagen van Petite Amélie uit proberen.

Retro

Zelf ben ik dol op retro speelgoed. Ik vind het er altijd zo chique uitzien. Het is ook helemaal de interieur trend op het moment, niet dat je het speelgoed op het interieur aanpast, maar het staat er wel mooi bij. Vooral de lieve zachte pastelkleurtjes.

De poppenwagen

De kinderen houden vaak van speelgoed met veel lawaai, toeters en bellen. Maar als het er op aan komt, is dat gewoon vaak sneller stuk en zijn ze er alsnog snel op uitgekeken. Met houten speelgoed gaat het dan ook allemaal een stuk langer mee.

houten poppenwagen retro

Deze poppenwagen van Petite Amélie was meteen een hit in huis. De pop ging erin, en zo ook alle kerstversiering. Hij is net op haar hoogte (bijna 3 jaar), dus ze kan er fijn mee lopen. Hij is lekker stevig op de weg, en valt niet zo snel om als de lichte poppenwagentjes. Ook niet als ze er een beetje op leunt. Zelfs buiten loopt hij gewoon fijn, en kan hij duidelijk wel tegen een stootje.

retro poppenwagen review

Uiteraard kozen wij de roze, want ik heb wel echt een roze meisje meisje als dochter. Maar er zijn nog veel meer andere kleuren en modellen te krijgen in de webshop. Zeker een kijkje waard!

Duurzaam

De poppenwagen is handgemaakt in Europa. Hij is gemaakt van berkenhout, wat als voordeel heeft dat de verspreiding van bacteriën veel lager is als bij plastic speelgoed. Ook is het dus veel duurzamer, en kun je het zelfs aan de volgende generatie meegeven. Al zie ik hem zelf in de zomer ook wel in de tuin staan met een leuk plantje erin.

Hier heb ik dus een kleine fan in huis, wat vind jij van de retro poppenwagen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.