De mooiste momenten van 2016 in een fotoboek

Het einde van het jaar is in zicht. Een heel jaar vol mooie, bijzondere, leuke maar ook verdrietige momenten. Tijd om die momenten weer te verzamelen in een fotoboek.

Wie mij kent weet dat ik graag alles vast leg op foto’s. Mijn harde schijf telt dan ook duizenden foto’s. De laatste jaren zijn het voornamelijk foto’s van de kinderen, maar er staan ook honderden foto’s op van de vakanties met mijn vriendinnen en andere mooie gebeurtenissen.

Één fotoboek per jaar

Wat me nu slim leek om te doen, is een fotoboek te maken van één jaar. Dus van januari 2016 tot en met december 2016. Tot op heden maakte ik boeken gewoon door het jaar heen een keer. Zo heb ik dus boeken van juli tot juli bijvoorbeeld. Best onhandig, want naast dat 1 jaar, bijvoorbeeld het jaar 2016, gewoon overzichtelijker is, is het ook nog eens een goede reminder voor jezelf. Ieder jaar in dezelfde maand maak je een fotoboek. Misschien dat op die manier ook niet de foto’s blijven liggen en je 3 fotoboeken achterloopt :).

fotoboek

Digitaal

Ik maak al mijn foto’s met een spiegelreflexcamera. Dat is overigens één van de beste aankopen ever geweest. Wat hou ik van dat apparaat! We hebben ook wel eens een videorecorder gekocht, maar dat ding gebruik ik dus nooit. Zonde eigenlijk, want het is juist heel leuk om ook filmpjes te hebben, maar het komt er bij ons gewoon niet van.
In ieder geval heb ik al mijn foto’s dus digitaal. Afdrukken vind ik tegenwoordig niet meer echt iets toevoegen, aangezien je online super simpel vooruit kunt. Een online fotoboek maken en af laten drukken is een eitje.

Het Fotoalbum

Op de website van Het Fotoalbum kun je bijvoorbeeld zelf kiezen welk formaat fotoboek je zou willen, hoeveel pagina’s, of je een harde of zachte kaft wil en noem maar op. De website heeft veel goede recensies van klanten, dus dat zit wel goed! Uit die recensies lees ik ook goede berichten over de service, dus met vragen kun je altijd bij ze terecht en krijg je een snel antwoord.

Schoondochters

Als ik er zo over typ, krijg ik ook echt weer zin om aan de slag te gaan met een fotoalbum. Onze jongens vinden het ook erg leuk om die af en toe eens door te bladeren en moeten vooral lachen om de babyfoto’s. Daarom blijf ik ook zeker fotoalbums maken. Ze hoeven er echt niet iedere week in te kijken, juist niet. En ik zie me overigens over een jaar of 20 wel op de bank zitten met mijn schoondochters, bladerend door die fotoboeken ;).

Maak jij fotoboeken voor jouw kind(eren)?

Foto’s fotoalbumpagina’s en vakantiefotoboek via Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Volgmama
    2 januari 2017 at 11:16

    Ik maak zeker fotoboeken. Zal er binnenkort weer eens de tijd voor nemen want ik hen nog zoveel foto’s op mijn laptop staan…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.