Inspiratie Kerst

Een Kerststal en Kerstcadeaus onder de Kerstboom

Een treintje om de kerstboom heen, cadeautjes onder de kerstboom, een traditionele Kerstboomfoto en Kerstkaarten aan een slinger. Ik vind het heerlijk dat de Kerst tijd weer aangebroken is.

25 jaar oude dennenappels

Ik kan ontzettend genieten van het versieren van de Kerstboom. Ook ben ik ieder jaar heel zorgvuldig met de Kerststal bezig. In vergelijking met thuis hebben wij echt een mini Kerststalletje, maar dat maakt hem voor mij niet minder belangrijk. Mijn moeder maakte altijd een enorm grote en mooie Kerststal. Met mos, schors en dennenappels maakte ze er echt een prachtig geheel van. En 25 jaar later gebruik ik nog steeds datzelfde mos, dezelfde dennenappels en hetzelfde schors. De Kerststal en de beelden gebruik ik niet, want die zijn mij wat te groot. Wij hebben een klein Kerststalletje, maar wel met het Engeltje van onze oude Kerststal. Het voelt voor mij goed om op deze manier haar traditie, op mijn manier, in ere te houden.

Kerstcadeaus

Kerstcadeautjes onder de boom

Wat voor mij de Kerst ook echt gezellig maakt, zijn de Kerstcadeautjes onder de boom. Naast dat het gewoon heel gezellig eruit ziet, is het ook nog eens een ideale manier om de bak waar de Kerstboom in staat weg te werken ;-).
In tegenstelling tot Sinterklaas doen we met Kerst cadeautjes voor het hele gezin. Iedereen koopt iets voor een ander, zodat iedereen een cadeautje heeft. Dat mag iets kleins zijn, iets groots, iets geks, iets liefs. Zoals altijd krijgen D. en J. de meeste cadeautjes, maar ik vind het dan ook veel te leuk om hen te verwennen.

img_8771

Grappige Kerstcadeaus

Ik help Arno wel altijd een beetje door te laten weten wat ik leuk vindt. Standaard komt trouwens ieder jaar een flesje parfum terug. Daar doe ik namelijk zo ongeveer het jaar rond mee. Strakke timing al zeg ik het zelf, want zo kan hij mooi ieder jaar een lekker geurtje onder de boom leggen ;-). Maar wie mij een beetje kent weet dat ik ook wel van lollige Kerstcadeaus houdt. Zowel om te geven, als om te krijgen. Oh ja, voor mij mij ook een beetje kent weet dat ik een lichte zwak heb voor eenhoorns. Hoe gaaf, en dan ook echt hóe gaaf is deze unicorn jumpsuit van Radbag?!

knipsel

En dan natúúrlijk met deze eenhoorn sloffen om het helemaal  af te maken! Love it!

knipsel3

Hét Kerstcadeau

Wat ik trouwens wel echt een heel tof kerstcadeau vindt en eigenlijk gewoon hét Kerstcadeau van 2016, is deze sterrenhemel projector van Radbag.nl. Hier creëer je een onwijs mooie, warme sfeer mee. Geweldig voor in de huiskamer, in de serre of waar dan ook. Binnen no time heb je een prachtige sterrenhemel in je kamer.

sterrenhemel2

Hebben jullie thuis ook Kerstcadeaus onder de Kerstboom?

Samenwerking Melding

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    7 december 2016 at 14:15

    Wij gaan de kerstboom a.s. zondag zetten. Eerst gaan we naar een kerstmarkt. Dat is onze traditie : )

    Cadeautjes onder de boom hebben wij niet.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.