Kerstfilms en Kerstseries voor kinderen op Netflix

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go or No Go.
Avatar

Jaaa, eindelijk weer met een dekentje op de bank, Kersttrui aan, dikke sokken aan en een kop warme chocomel. En….Kerstfilms! Gelukkig zijn dit jaar de Kerstfilms en Kerstseries voor kinderen volop te vinden op Netflix.

Caspers griezelkerst

Voor de kinderen van 6 jaar en ouder staat er een leuke Kerstfilm van Casper op Netflix. Casper krijgt een opdracht van de Koning om een kindje nog voor de Kerst flink bang te maken. Maar wil Casper dat eigenlijk wel?

Timmy Tijd

Timmy’s Kerstverrassing gaat over het schattige schaapje en zijn vriendjes. Dit leuke Kerstverhaal is geschikt voor alle leeftijden.

Kerst met Mickey

Ahhh, Mickey Mouse blijft leuk toch?! Vinden wij wel in ieder gevak. In Kerstverhalen van Mickey en zijn vriendjes worden leuke Kerstverhalen verteld. Drie om precies te zijn.

Arthur Christmas

Een van mijn favoriete Kerstfilms is Arthur Christmas. Een speelgoedfabriek, een Kerstman en een spannend verhaal, dat is Arthur Christmas. Echt een aanrader, mijn jongens vonden hem vorig jaar (toen waren ze 5.5) al erg mooi.

The Nightmare before Christmas

Wij keken deze film vorige week met de jongens. Ik dacht dat ze hem nog te eng zouden vinden, maar ze vonden het geweldig! Kijk wel even samen met je kids of hij niet te eng voor ze is, want we willen natuurlijk geen nachtmerries.

My Little Pony: A Very Minty Christmas

Niet eng, maar juist vooral schattig. De pony’s van My Little Pony hebben een probleem want Minty heeft per ongeluk de Kerst-snoepstaf gebroken. Als Kerstmis nu maar door kan gaan..

Mickey’s Kerstmagie: Ingesneeuwd in Mickey’s Club

Ai, Mickey en zijn vriendjes zijn ingesneeuwd. Maar gelukkig weet Mickey overal een feest van te maken, dus er wordt een gezellig Kerstfeestje georganiseerd.

Nog niet genoeg? Als je op Netflix zoekt op Kerst of Christmas, kom je vanzelf uit bij allerlei leuke kerstfilms. Voor jong en oud, enge Halloween series of juist schattig. Voor ieder wat wils. Have fun!

Wat is jouw favoriete Kerstfilm?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.