Fashion & Styling

Cadeau tip: een (leren) laptoptas

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Speciaal voor alle verjaardagen en feestdagen van je partner, vandaag de perfecte tip! Ik vertel je namelijk alles over een tof verjaardagscadeau of cadeau voor de feestdagen voor je partner…of natuurlijk gewoon voor jezelf.

Natuurlijk geldt voor alle praktische cadeaus dat je er toevallig iets aan moet hebben. In mijn geval was dat dus zeker zo! Een laptoptas was precies wat ik nodig had! (en oke, ik geef toe, als ik geen laptoptas kon gebruiken, kon ik wel weer een andere tas gebruiken. Ik blijf toch een vrouw hè). Mijn oude, huidige laptoptas had ik ongeveer 10 jaar geleden gekocht en die lag dus echt een beetje uit elkaar. Toch had ik hem iedere week nodig voor school om mijn laptop en studieboeken in mee te nemen en daarnaast ook voor mijn werk. Hoog tijd voor een nieuwe dus, want ik wilde goed voorbereid naar school!

leren laptoptas

Meerdere kleuren

Een dames laptoptas als cadeau kwam voor mij dus echt heel goed uit. Tijdens het rondkijken online viel me vooral op dat er onwijs veel keuze is. De meeste tassen zijn in meerdere vormen en kleuren beschikbaar. Dat vind ik dan weer ideaal, want de kans is dan groot dat je een mooi model tas ook nog eens in je lievelingskleur kunt kiezen.

Ik koos een zwarte laptoptas uit voor een 15 inch laptop. Handig is dat je op veel websites makkelijk kunt selecteren hoe groot het laptopvak moet zijn. Zo hoef je niet tussen tig laptoptassen te zoeken, maar krijg je precies de tassen te zien die geschikt zijn voor jouw maat laptop. Ik heb een 14 inch laptop, maar aangezien ik een 15 inch tas had gezien die ik mooier vond, koos ik die. Ook dat gaat prima natuurlijk.

100% leer

Er zijn zowel heren- als damesmodellen of laptoptassen die voor beide geschikt zijn. Je hebt ze in allerlei prijzen, beginnend vanaf in de 30 euro. De tas die ik heb gekozen is van 100% echt leer. Daarnaast heeft hij naast hendels ook een schouderband, wat ik er belangrijk vindt. Er passen A4 documenten in en hij heeft aan de binnenkant extra vakjes voor telefoon, geld, enzovoorts.

Nog meer tassen

Is een laptoptas het nu net niet voor jou, maar een gewone tas wel? Ook prima, ik durf je te beloven dat je partner blij met je zal zijn!

laptoptas review
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.