Creatief & Knutselen Fashion & Styling Kerst

Kerst krijtstift tekening voor op het raam

De krijttekening op het raam met krijtstift is ook dit jaar niet weg te denken! En ik doe er met veel plezier aan mee!

In 2016 kregen we bij aankoop van twee velletjes decemberzegels (ja, want echte post is leuk!) een setje Riverdale krijtstiften. Ik had al meerdere leuke foto’s op Instagram gezien de laatste tijd van krijtstiften, maar ik had nog niet echt zoiets van: die moet ik hebben! Maar nu ik ze zomaar als cadeautje kreeg, moest ik ze natuurlijk snel uitproberen.

Krijtstiften als raamversiering

Ik kreeg de krijtstiften op 5 december, dus begon ik met een leuke Sinterklaas tekening. Binnen 10 minuutjes hadden we er een super leuke raamversiering bij! Met een plaatje van Google op mijn telefoon erbij tekende ik zo een Sint en een Pietje. De jongens super enthousiast en ik best een beetje trots.
Maar ja, lang ervan genieten zat er niet in, want 6 december was het dag Sinterklaasje. En dus hoog tijd voor een Kerst creatie! Met een nat doekje haalde ik Sint en Piet weg en ook dat viel me 100% mee. Het ging er heel erg makkelijk af en na er een droog doekje overheen gehaald te hebben, was het prima.

Met of zonder sjabloon?

Ik begon met een tekening die ik op Instagram tegenkwam en tekende die na. Een rendiertje, super schattig. Wil je hem perfect en strak hebben, dan kun je het sjabloon kopen. Maar ik vind het juist wel wat hebben dat hij niet strak is en ik vind het gewoon erg leuk dat ik uit de hand kan tekenen. Als je dat lastig vindt, dan zijn er dus meer dan genoeg sjablonen te vinden online, betaald of gratis.

Krijtstift huisjes

Toen het krijtstiften rendiertje er eenmaal op zat, viel mijn oog op een geweldige foto van krijtstift huisjes. Ik vond deze foto via Google en pakte direct de krijtstiften er weer bij. Binnen een kwartiertje had ik een heel dorpje op het raam, inclusief sneeuw. Het raam ziet er nu super leuk uit, en de huisjes zijn net zoals de krijtstiften helemaal hot op het moment.

Riverdale krijtstiften

De Riverdale krijtstiften die je bij de decemberzegels kreeg zijn, vind ik, perfect qua maat. Niet te dik, niet te dun. Daarnaast zijn ze van goede kwaliteit en dus makkelijk eraf te halen. Je krijgt een groene, blauwe, rode en witte stift.
Even voor de duidelijkheid: dit is geen gesponsord bericht, ik ben gewoon heel happy met mijn krijtstiften!

Zoek je meer Kerst gezelligheid in de vorm van spelletjes? Check dan deze Kerstspelletjes! 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 7 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.