4 jaar 5 jaar Producten voor kids

Wakker worden met de K3 wekkerradio

Bijzonder dat mijn meisje eigenlijk niet echt een uitgesproken fan is, wilde ik schrijven. Maar dat is eigenlijk niet waar. Ze is fan van Frozen. Hoe lang ze de film ook al niet gezien heeft en hoe oud het ook is, het blijft hangen. Ook is ze fan van verkleden. Dát doet ze ook graag als K3. Dansen en zingen vindt ze heerlijk, heel vrolijk wordt ze van de liedjes van Hanne, Marthe en Klaasje. Wakker worden met K3 leek haar dan ook een heel fijn vooruitzicht. Dát zit er met deze wekker dan weer even niet in. Wel het uitzicht, niet de muziek.

Met deze wekker is verslapen er straks als ze groter is niet meer bij. Ze kan zelf instellen of ze wakker wil worden met een buzzer of met haar favoriete radiostation. Het speelse model is zeer gebruiksvriendelijk en hierdoor ook geschikt voor de jongste kinderen. Met z’n vrolijke design is deze wekker een perfecte aanvulling in de slaapkamer. Elynn begint steeds meer cijfers te herkennen, dat is voor ons hét moment om een wekker te introduceren. Niet zo zeer voor haar, maar meer voor ons.

Dansen met K3 met deze AR app

Opstaan of uitslapen

Wij kunnen nu namelijk enig invloed uitoefenen. Niet op het slapen, wakker is wakker. Wel op de actie en de tijdstippen. Door de week mogen ze om zeven uur naar me toe. Papa is dan al beneden om naar het werk te gaan en ze kruipen dan nog even bij me. Is het eerder, dan moeten ze nog even blijven liggen. Met een digitale wekker hoeven ze nog niet klok te kunnen kijken. Staat er een zes aan het begin is het te vroeg, staat er een zeven is het oké. Simpel.

Op de witte dagen (het weekend volgens Dalton) verleggen we het een stukje. Om zeven uur moeten ze nog even blijven liggen, om acht uur mogen ze spelen op hun eigen kamer en om negen uur mogen ze naar ons toe of naar elkaar. Het geeft een stukje eigen verantwoordelijkheid, inzicht in tijd en rust.

Spelen met muziek

Afgelopen zaterdag speelden de kinderen elk op hun eigen kamer. Toen ik boven kwam hoorde ik uit beide kamers heel gezellig kerstmuziek komen. Elynn was een beetje aan het spelen, een beetje aan het meezingen en vond het heel fijn met de muziek. Op haar CD-speler zit geen radio functie en ze zijn gek op Sky radio, dus daar kwam de K3 wekkerradio heel goed van pas!

Wakker worden met K3

Voor het wakker worden is een wekker hier in huis nog niet nodig. In het weekend zijn ze sowieso vroeg wakker en doordeweeks worden ze of wakker van papa, of liggen ze nog lekker en maak ik ze wakker. Ik kan me voorstellen dat mama iets fijner is dan een wekker. Wanneer ze groter zijn is het natuurlijk handig om wel gebruik te maken van de wekker functie en met deze wekker kun je twee verschillende tijden instellen. Je bepaalt zelf welke tijd je aan zet.  Helaas kun je niet Wakker worden met K3, dat vind ik wel een gemiste kans van een K3 wekker. Dus daar zou je hem niet voor hoeven aanschaffen.

Zingen, dansen en wakker worden met K3

Er zijn trouwens verschillende kleurrijke officiële K3-audioproducten verkrijgbaar. Bigben Interactive bracht maar liefst drie nieuwe officiële K3-audioproducten uit. De draagbare cd-speler, de Bluetooth speaker en deze wekkerradio zijn een feest voor elke meisjeskamer. Qua prijs is hij niet veel duurder dan een goede wekkerradio, dus dan is het wel leuk om een echte K3 wekker met een vrolijk plaatje te hebben natuurlijk. Verzamelt je meisje K3 spulletjes, is dit ook een leuke aanvulling.

Feitjes


Lees ook: Luminous speaker met prachtig licht en geluid
BigBen wekker

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Dewi
  13 december 2016 at 20:21

  Heel leuk! Ziet er ook leuk uit. Ik denk dat mijn 5 jarige dit best interessant zal vinden.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 december 2016 at 10:54

  Dit lijkt me zeker een leuke wekker voor kinderen! En de prijs is ook goed te doen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.