Evenementen Kerstvakantie Utrecht

Disney On Ice viert 100 Years of Magic en wij waren erbij!

Linda - Go or No Go

Vrijdag 23 december bezochten we hét evenement van het jaar. Het evenement waar we al maanden naar uit keken en waar we nog nooit eerder geweest waren: Disney on Ice!

Om 18.30u kwamen we aan in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier wordt sinds afgelopen woensdag het prachtige Disney on Ice viert 100 Years of Magic gespeeld. En wauw, dat werd flink gevierd zeg! Wat een fantástische show. We hebben van begin tot eind genoten en de jongens hebben zich geen seconde verveelt. Ik kan natuurlijk heel veel erover schrijven, maar foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Daarom voor jullie een verslag met lekker veel foto’s!

Disney on ice ervaringen

Al onze Disneyhelden kwamen voorbij, sommige wat korter dan anderen. Van de meeste Disney figuren werd echt een stukje van het verhaal gespeeld. Zo werd bijvoorbeeld Pinokkio tot leven getoverd en was Nemo op zoek naar zijn vader.

Disney on ice pinicchio
Disney on ice ervaringen NEMO
Disney on ice finding nemo

We keken verder vol bewondering naar onder andere Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en de Disney prinsessen zoals Assepoester, Rapunzel, Ariël, en Sneeuwwitje.

Disney on ice ervaringen mickey minnie

We hadden ook erg veel lol met Timon en Pumba, wat een mafkezen! En niet te vereten Yasmine, Alladin en de Geest. Of beter gezegd, de 20 Geesten! Geweldig, Daan en Jesse wisten niet waar ze moesten kijken!

review disney ice alladin

Het langste stuk van de show was voor Frozen. Dat blijft natuurlijk ook gewoon een echt mooi verhaal en zeker hoe het in deze show neergezet werd! In een half uur tijd wordt het hele verhaal echt goed weergegeven en de meest herkenbare stukken zitten ook in de show. Elsa die weggaat van Anna en haar ijskasteel bouwt. Anna die op zoek gaat naar Elsa en onderweg Christophe en Olaf ontmoet. Olaf die zijn zomerliedje zingt. Elsa die Anna’s hart bevriest en natuurlijk het einde waarin haar hart weer ontdooit door liefde. Echt heel erg mooi en onze jongens vonden het Frozen gedeelte ook het meest indrukwekkend van de hele show.

Disney on Ice viert 100 years of magic
Disney on Ice viert 100 years of magic
Disney on Ice viert 100 years of magic

De show duurde ongeveer 2 uur, inclusief een pauze van 15 minuten.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Volgmama
    24 december 2016 at 15:12

    Wat heb je prachtige foto’s gemaakt! Het was echt heel erg gaaf! Zeker een Go 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.