10 jaar 8 jaar 9 jaar Fashion & Styling

Stoere BigBen RR70 wekkerradio met projectie

Linda - Go or No Go

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel Kerstcadeau voor je partner? Ik heb hem voor je gevonden! Tenminste, als je partner nog geen wekker / radio / projector heeft.

Kubus wekkerradio

Het stoere design van de kubus wekkerradio valt direct op, waar je hem ook plaatst! Zo vind ik hem heel tof voor in de huiskamer, maar in de praktijk zul je dan de projector minder gebruiken. Ben je dat toch al niet van plan en was je gewoon op zoek naar een gave klok, dan is het zeker wel een goed idee.

Onze RR70 wekkerradio heeft taxi’s erop afgebeeld staan. Er zijn ook andere designs, zoals de Eiffeltoren, de Big Ben of de Engelse vlag. Allemaal even stoer en wellicht past het ene design beter bij je interieur dan de ander.

rr70ptaxi_05

Projector

De projectie van de tijd is nauwelijks te zien in een schemerige kamer, daarvoor moet het toch echt redelijk donker zijn. Daarom gebruiken wij de wekkerradio op onze slaapkamer. Arno had nog geen wekker en we hebben ook geen klok op de kamer hangen. Wat daarnaast ideaal is, is dat de projectie aanpasbaar is. Je kunt de projectie op verschillende manieren draaien, spiegelen en verstellen zodat hij vrijwel altijd juist kan staan. Zo hebben wij hem ingesteld dat hij voor ons goed leesbaar is als we in bed liggen.

img_1696

LCD scherm

De wekkerradio heeft een mooi en helder LCD scherm wat gelukkig ook qua helderheid in te stellen is of totaal te dimmen is. Ik hou namelijk niet van allerlei lampjes en lichtjes als ik slaap. De projectie zetten we dan ook uit als we gaan slapen, maar is met een knopje makkelijk weer aan te zetten.

img_1687

Wekkerradio

Verder dient hij natuurlijk als gewone wekker: je kunt een buzzer aanzetten of de radio en je kunt snoozen.
De wekkerradio werkt zowel op netstroom als op batterijen. Handig voor als de stroom een keer uitvalt, want ik vond het vroeger altijd zo irritant als ik dan alle wekkerinstellingen weer opnieuw goed moest zetten.

img_1686

Go or No Go

De klok staat nu dus bij ons op de kamer, maar hij is ook echt heel stoer in een kinderkamer. Aangezien Daan en Jesse op dit moment nog geen digitale klok kunnen lezen, houden wij hem. Maar over een paar jaar ben ik bang dat hij naar een van de mannen mag verhuizen, aangezien zij hem ook wel heel stoer vinden!
Wij zijn er blij mee en dus krijgt de RR70 wekkerradio van ons een Go!

Feitjes

Prijs: tussen de €35,99 en €39,99 en te koop via deze link.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Femke Dekker
  9 december 2016 at 19:45

  Leuke tip! Even onthouden voor de verjaardag van mijn man in februari.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 december 2016 at 11:38

  Wat een blitse wekker is dat! En de prijs valt me nog mee moet ik zeggen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.