Zwangerschap

Zwangerschapskleding shoppen: Het blijft een dingetje

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Zwangerschapskleding: het blijft een dingetje vind ik. Je hebt het nu eenmaal nodig, want je lichaam verandert tijdens de zwangerschap behoorlijk. Al kort na de eerste symptomen van een zwangerschap begint er een buikje te groeien. Maar zwangerschapskleding hoeft voor mij ook weer niet al te duur te zijn. Want je hebt het maar een paar maanden aan per zwangerschap. Tijdens die maanden is het natuurlijk wél belangrijk dat het lekker en comfortabel zit.

De eerste..

Ik was de eerste van mijn vriendinnengroep die zwanger was, dus kleding lenen van vriendinnen zat er niet in. Ik moest alles nieuw kopen. Daarnaast was ik zwanger van een tweeling en wist ik toen al dat de kans groot was dat het mijn enige zwangerschap zou worden. We wilden namelijk graag twee kindjes, en die kreeg ik nu in één keer.
En toen kwam het punt: kleding kopen die ik maximaal 4-5 maanden zou gaan dragen.

Comfortabel

Zoals gezegd moest het fijne en comfortabele kleding zijn, want een te strakke broek of een knellende band kan echt niet. Daarnaast wilde ik er niet teveel aan uitgeven, aangezien het maar voor een korte periode zou zijn.
Buikbanden waren niet mijn ding en ook jurkjes staan mij helaas echt niet, dus ik ging op zoek naar zwangerschapsbroeken en shirts.

Leuk én goedkoop

Wat mij betreft is de zwangerschapskleding van Bonprix écht een aanrader. Ten eerste: Je hoeft niet in winkels rond te gaan sjouwen en te passen. Hallelujah, hóe fijn is dat!
Ten tweede: De prijs en het aanbod! Deze website heeft een groot aanbod aan zwangerschapskleding en je shopt al een broek vanaf €9,99. Ook vind je er echt leuke shirts van onder de 20 euro die na je zwangerschap ook nog eens kunnen dienen als voedingsshirt.


Weetje!

Even een tip van mij: koop geen schoenen tijdens je zwangerschap! En houd er rekening mee dat je schoenen van voor je zwangerschap wellicht niet meer zo lekker zitten als na je zwangerschap. Je kunt namelijk zomaar een schoenmaat groter hebben na je zwangerschap. Dat klinkt best gek hè? Maar het is wel te verklaren. Het schijnt zo te zijn dat de voetholte afneemt tijdens de zwangerschap. Hierdoor neemt de buigzaamheid van je voeten af en worden je voeten platter. Daardoor kan de lengte van je voeten met maar liefst 2 tot 10 mm toenemen! Gelukkig is het mij niet overkomen en kon ik al mijn schoenen nog prima dragen, maar het komt dus zeker wel voor! Slim om even rekening mee te houden dus.

Handig!

Daarnaast een laatste tip, ik vond namelijk beha-verlengers écht ideaal! Zo kun je net wat langer je eigen beha’s aan. Grote kans dat je wel een keer over moet naar een nieuwe hoor, want alles groeit nu eenmaal, maar dat moment even uitstellen met de behaverlengers, is wel ideaal! 🙂

Heb jij veel zwangerschapskleding gekocht?


Lees hier meer blogs over zwangerschap: Pigmentvlekken tijdens de zwangerschap

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.