Creatief & Knutselen Verjaardag & Traktaties

Maak toffe uitnodigingen voor een kinderfeestje online

Ik vind het altijd erg leuk om mooie uitnodigingen te maken voor mijn kinderen als ze jarig zijn. Ik doe dan ook altijd extra mijn best om een leuk kaartje te maken of te zoeken voor zowel de uitnodiging aan familie als voor het kinderfeestje. 

Onze jongens krijgen van klasgenootjes een paar keer jaar een uitnodiging. Super leuk, ik kan me nog zo goed herinneren hoe geweldig ik het altijd vond als ik naar een kinderfeestje mocht! Beginnend vanaf het moment dat er gewoon echt post voor jóu is de brievenbus ligt. De post is altijd voor papa of mama, maar zo af en toe is er post voor jóu.
D. en J. vinden dat geweldig. Altijd is het weer spannend van wie de uitnodiging is en wanneer het feestje is. Dat is voor hun het allerbelangrijkste. Ik vind het zelf altijd erg leuk als ik kan zien dat er aandacht besteedt is aan een uitnodiging. Dat kan door een uitnodiging zelf te maken, door een grappig idee voor de uitnodiging of door een leuke of mooie tekst op de achterkant.

sprookjes-uitnodiging2

Zelf een uitnodiging online maken

Ik maak altijd kaartjes online. Ik ben niet heel creatief op knutselgebied, dus ik ga echt geen uitnodigingen in elkaar knutselen. Wel vind ik het leuk om online een kaartje in elkaar te knutselen. Daarom kies ik eigenlijk altijd voor online een uitnodiging maken.
Je kunt dan helemaal zelf kiezen hoe je je uitnodiging in elkaar wil zetten. Maken jullie er een piratenfeestje van? Maak de uitnodiging helemaal naar eigen wens in een piraten thema! Je kunt ieder plaatje zelf kiezen en plaatsen. Ook kun je op leuke manieren teksten kwijt, waardoor je een leuke en speelde uitnodiging krijgt. Met je kind samen kun je ook de plaatjes kiezen die hij of zij graag op de uitnodiging wil.

Populaire uitnodigingen

Als je het jezelf makkelijk wil maken maar toch een erg leuke uitnodiging wil, kijk je bij uitnodiging kinderfeest. Hier kun je namelijk kiezen voor de kant en klare kaartjes. Hier kun je alsnog kiezen tussen kaartjes met of zonder foto van je kind en ze zien er super leuk uit. Populaire uitnodigingen zijn voornamelijk die met een foto erop, maar ook hippe designs in bijvoorbeeld zwart/wit kleuren en full color uitnodigingen. Welke ik trouwens ook geweldig vind, is de uitnodiging met een foto van je zoon of dochter met grappige plaatjes eroverheen, zoals een snorretje of een brilletje.

fuif

Wat voor uitnodiging vinden jullie het leukste?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  8 november 2016 at 16:14

  Ik vind de middelste met die snor het leukst. Wat een slim idee om zo uitnodigingen te maken.

 • Reply
  Nicole
  8 november 2016 at 08:13

  Ik houd ook van gepersonaliseerde uitnodigingen! liefst met een foto en in thema!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.