Sinterklaas

Een Sinterklaas dagje met spelletjes, Sinterklaasfilms en pepernoten

Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Hoe ziet voor ons een heerlijk Sinterklaas dagje eruit? Een Sinterklaas dagje, denk je misschien? Ja, een Sinterklaas dagje. Spelletjes, Sinterklaas op tv, pepernoten, chocolaatjes en vooral heel veel gezelligheid. Regelmatig tussen de aankomst van Sinterklaas en Pakjesavond in hebben wij zo’n lekker Sinterklaas dagje.

Spelletjes

We doen op zo’n dag lekker veel spelletjes! Het is zo heerlijk om lekker met elkaar spelletjes te spelen. We hebben ontzettend veel spellen, omdat D. en J. daar ook echt dol op zijn. En wij ook. Dus we kunnen ons prima uren vermaken met Monopoly, Cluedo en noem maar op. Maar ook leuke kaartspelletjes doen we graag, zoals pesten.

Ook hebben we speciale Sinterklaas spelletjes. Bij de meeste Sinterklaas spelletjes wordt er met cadeautjes gespeeld, waardoor het spel vooral bedoeld is voor Pakjesavond. Maar wij wisselen pakjes gewoon om voor pepernoten, en zo kunnen we ook de Sinterklaas spelletjes gewoon nu al spelen.

review-stenen-tijdperk-junior

Sinterklaas op tv

Al we even uit gespeeld zijn, kruipen we lekker met z’n viertjes op de bank voor een fijne Sinterklaas film. Die vind je gelukkig genoeg op Netflix. Net al andere jaren zijn er ook in 2016 allerlei leuke Sinterklaasfilms op Netflix te  zien. Zo kun je kijken naar ‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’. In deze film hebben de Sint en zijn Pieten een probleem met het bezorgen van de pakjes bij de kinderen thuis. Continu gaan er inbreek-alarmen af en er belanden zelfs Pieten in de cel!

Andere films die je kunt zien zijn bijvoorbeeld Sinterklaas en het geheim van het grote boek, Sinterklaas en de verdwenen Pakjesboot en Sinterklaas en het pakjesmysterie.
Stuk voor stuk super leuke kinderfilms die ook leuk zijn voor papa en mama om mee te kijken.

Snoepen

Een Sinterklaas dagje is pas echt een Sinterklaas dagje met pepernoten. En om het extra lekker te maken natuurlijk chocolaatjes of schuimpjes. Wel moeten we altijd even uitkijken dat de jongens zo’n bakje niet binnen 3 minuten leeg snaaien, haha. Wat we trouwens ook erg gezellig vinden, is samen pepernoten bakken. Om ze dan vervolgens natuurlijk lekker samen op te snoepen. En tijdens het snoepen bellen of sms-en we ook nog even met de Sint. Altijd een gaaf momentje, ik blijf die app gewéldig vinden.

pepernoten Sinterklaas dagje

Hoe maken jullie dit soort dagen gezellige Sinterklaas dagjes?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.