3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Gastblog Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Little Live Pets Kikkers

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Bij ons in huis woont Oude Poes van 19 jaar. Eigenlijk vind ik dat wel voldoende, maar die dierenlievende kinderen van mij zouden liever zien dat we veel meer huisdieren hadden en een hele boerderij zouden beginnen. Op hun verlanglijstjes staan dan ook paarden, honden, konijnen, hamsters en zelfs draakjes en eenhoorns. Piet dacht ons daarom een plezier te doen en een nieuw huisdier in hun schoen te doen. Piet was alleen 1 dingetje vergeten… ik ben bang voor kikkers.

Little Live Pets

De Little Live Pets van Boti zijn ideale huisdieren en speelmaatjes. Er is een groot assortiment met zingende en pratende vogels, zwemmende schildpadjes en lieve hondjes en poesjes. Nieuw zijn de kikkers; Plonzer, Lily, Sparky en Chillo. Ze springen graag rond op land, maar zwemmen ook een rondje in het water. Als huisdier zijn ze ideaal, want deze kikkertjes kunnen tegen een stootje en hoeven niet gevoerd of uitgelaten te worden.

img_3437

Chillo de coole kikker

Alle vier de kikkers hebben een eigen stijl. Wij hebben Chillo geadopteerd in ons gezin. Chillo is letterlijk een coole kikker. Na een duik in zijn ijskoude vijver ligt hij graag te chillen op zijn waterlelie. Maar van binnen heeft hij een warme persoonlijkheid! Chillo springt rond zoals een echte kikker. Hij voelt het als hij in het water springt en dan begint hij te zwemmen! Hij is een van de Little Live Pets die graag nat worden!

img_3761

Een kikker als huisdier

Niet mijn eerste keuze, aangezien ik echt als de dood ben voor kikkers (geef mij maar een spin), maar de meiden vinden hem wel erg leuk. Samen met Chillo springen ze door de kamer. Omdat hij zo gek is op zwemmen, is hij ook al mee geweest in bad. Daar heeft hij zijn andere Little Live Pet vriendje Shelly de Prinsessenschildpad leren kennen en ze zijn nu onafscheidelijk en wonen aan de rand van ons bad.

review little live pets chillo

Go or No Go

Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel aan hem begin te wennen hoor. Erg hard springt en zwemt hij echter niet. Wel zit er een uit/aan knop op. Naast het zoemen van het motortje is hij verder lekker stil. Veel meer dan springen en zwemmen doet hij eigenlijk niet en na een rondje samen springen en badtijd laten ze hem dan ook rustig naast Shelly op de badrand zitten. Chillo mag natuurlijk wel blijven en is een (kleine) Go, aangezien ze er uiteindelijk relatief kort mee spelen.

review little live pets chillo

Feitjes

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Prijs: 18,99 en te koop bij onder andere bol via deze link.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.