3 jaar 4 jaar 5 jaar Gastblog

{ Review } | Hasbro Trolls Kapsalon

Vanmorgen begon niet al te vrolijk. Ik stapte de kamer van mijn meisje binnen en maakte haar zo lief mogelijk wakker. Ze lag nog heerlijk in haar dekbedje geknoedeld te slapen. Het wakker maken vind ik dan zo ontzettend sneu. Terwijl ze langzaam wakker werd, deed ik de gordijnen open en pakte haar kleren. Heel voorzichtig ging ze rechtop zitten. “Mama, heb je Poppetje ook meegenomen?”. En toen begon het verdriet.

Vanaf het moment dat de postbode het pakketje met de Hasbro Trolls Kapsalon met Poppy kwam brengen, zijn ze onafscheidelijk. Toen Elynn gisteren dacht met opa en oma naar hun huis te gaan, moest Poppetje mee in haar schooltas. Toen dit niet zo bleek, moest Poppetje thuis op haar wachten tot ze thuis kwam. Gisteravond was ze Poppy (zoals ze echt heet) vergeten mee naar bed te nemen. Als een heuse loedermoeder had ik geen zin meer om heen en weer te rennen voor een popje. Ik sprak af dat ik het trolletje mee zou nemen naar boven als ik op bed ging. Poppy zou dan naast haar liggen als ze wakker werd. Helaas was ik dat vergeten. Haar oogjes traanden en mijn hart brak. Volgende keer ren ik weer heen en weer voor een popje.

img_8733

Trolls: Poppy, the happiest Troll ever born

Mocht je het gemist hebben, Trolls is een hilarische, muzikale animatiefilm van de makers van Shrek. Trolls brengt het publiek naar een kleurrijke en wonderbaarlijke wereld, waar veel te optimistische trolletjes leven. Ze dansen altijd, zingen continu en zijn het totale tegenovergestelde van de pessimistische Bergens. Poppy is de heldhaftige leider die iedereen opvrolijkt en denkt dat alles mogelijk is. Ze is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Een groot avontuur.

Trolls review

Hasbro Trolls Kapsalon

En zoals bij een goede DreamWorks Animation film hoort, kan natuurlijk de merchandising niet uitblijven. Van Trolls zijn al een aantal leuke dingen verschenen, waaronder de Trolls kapsalon met Poppy en 12 accessoires. Urenlang speelplezier gegarandeerd. Mijn eigen poppetje kon natuurlijk niet wachten tot het open ging. Ik wacht zelf liever op goed daglicht voor de foto’s, maar tegen haar snoetje kon ik geen nee zeggen natuurlijk. De foto’s spreken boekdelen eigenlijk. Super geconcentreerd ging ze eerst kijken wat er allemaal in zat. De pruikjes waren meteen favoriet. Ze kon ze er nog niet helemaal zelf op krijgen, maar dat was voor mama natuurlijk een goed excuus om samen te spelen.

trolls-kapsalon

De accessoires zijn vrij klein, wat goed is voor de fijne motoriek. Het leeftijdsadvies van 4+ is wat dat betreft wel correct. Pollewop kan haar fantasie op het haar loslaten, maar kan ook een heel verhaal voor Poppy verzinnen. Dat laatste deed ze dan ook meteen. Iets met een feestje en dat de als Poppy klaar was de kapsalon dan dicht moest en alle spulletjes opgeruimd. Voor dat opruimen is gelukkig plek in de kapsalon. De vormgeving is briljant. Een mini föhntje, borsteltje, spiegeltje en een droger in de vorm van een bloemetje, die schattigheid! Dat in combinatie met het snoetje van mijn meisje? Een moment om te smelten, genieten en te delen.

9200000063423738_1

Go or No Go

Hasbro Trolls Kapsalon krijgt wat mij betreft een GO. Ik denk wel dat het vanwege de gemiddelde prijs van € 29,95 meer een Sinterklaas of Kerstcadeautje is, maar dat komt gezien de tijd van het jaar prima uit toch?
Je kunt de Trolls Kapsalon bij onder andere bol.com shoppen.

trolls
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.