6 jaar 7 jaar 8 jaar Creatief & Knutselen Gastblog

{ Review } | Versier je eigen DohVinci Juwelenbox

Uren kan mijn oudste van 4 jaar knutselen. De hele keukentafel ligt dan bezaaid met klei, papier, lijm, stickers, stiften en noem maar op. Over het algemeen doet de vloer dan ook druk mee, maar dat terzijde.  Op de vraag of ik de DohVinci Juwelenbox wilde reviewen had ik dus een kort antwoord. Ja, graag!

3D-knutselen met kleipasta

Op een druilerige woensdagmiddag werd er een flinke doos bij ons bezorgd.  Precies op tijd want ik zat al met mijn handen in het haar. Wat te doen op zo’n troosteloze middag vol regen? Het antwoord zat in een mooie paarse doos met de DohVinci juwelenbox.
We konden niet wachten met uitpakken en testen dus de doos werd heel snel open gemaakt. We vonden een paarse juwelenbox, een DohVinci Styler en zes verschillende kleuren kleipasta. Deze laatste zijn bedoelt om samen met de styler de juwelenbox te versieren.  Appeltje, eitje, dacht ik.

doh-vinci-go-or-no-go-2

Aan de slag

Eigenwijs als ik ben legde ik de gebruiksaanwijzing aan de kant. Ik stopte de eerste kleur kleipasta in de Styler en ging aan de slag. Op de doos zag de juwelenbox er prachtig versierd uit. Als, zelf benoemde, knutselkoningin moest ik dat ook prima kunnen. Ik zei nog heel stoer tegen mijn zoontje dat ik het even voor zou doen.  Euh ja.. dat pakte dus even heel anders uit. De eerste lijntjes die ik maakte met de Styler waren helemaal niet zo strak en mooi als op de verpakking. Ik vond het zelfs erg lastig om te doen. Misschien moest ik toch even de gebruiksaanwijzing lezen?

Zo gezegd, zo gedaan. De gebruiksaanwijzing leerde mij, met duidelijke afbeeldingen, dat ik het niet goed deed. Nadat ik dus toch maar het hele boekje had gelezen mocht mijn kleine man het proberen. Afgezien van het feit dat hij eigenlijk te jong is voor deze set, ging het hem toch een stuk beter af. Na een aantal keer oefenen op papier kon hij vrij mooie lijntjes maken. We hebben de juwelenbox samen helemaal afgemaakt en, nadat de kleipasta helemaal uitgehard was, heeft zijn zusje hem nu in gebruik.

doh-vinci-go-or-no-go-5

Go or No Go

Wij geven deze DohVinci Juwelenbox een Go! Mits je de gebruiksaanwijzing leest, eerst even oefent op papier en in het bezit bent van een beetje geduld. Je moet dit namelijk niet te snel willen doen want dan hecht de kleipasta niet netjes aan de box.  Als je aan deze voorwaarden voldoet dan weet ik zeker dat je veel plezier zult beleven aan DohVinci.

doh

Feitjes

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Prijs: Gemiddeld 39,99 en onder andere te koop bij bol.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.