3 jaar 4 jaar Gastblog Poppen & Knuffels

{ Review } | Disney Frozen Zingende Elsa pop

Ondanks dat mijn meisje geen meisje-meisje is, is ze wel gek op poppen. Op dit moment heeft ze alleen nog een concentratiespanne van een vuurvliegje. Heel lang en uitgebreid met hetzelfde spelen is nog niet echt haar ding. Voor het meeste speelgoed hoeft dat niet eens een probleem te zijn gelukkig. Alleen een gezelschapsspel vergt soms nog iets te veel van haar.

Zingende Elsa met lichtgevende jurk

Het voordeel van poppen is dat je het spel er mee zo lang en zo kort kunt maken als je zelf wilt. Soms vindt ze het heerlijk om gewoon met een pop te zitten, beetje kletsen, beetje aan het haar frummelen. Met de Elsa Frozen pop met lichtgevende jurk kan ze dus haar lol op. Speelgoed met lichtjes heeft sowieso een magische aantrekkingskracht op kinderen. Combineer dit met geluid en je hebt het ultieme duo toegevoegd aan je speelgoed.

img_9288

Doordat het liedje van zingende Elsa langer doorgaat dan gemiddelde muziekjes in speelgoed, vind ik deze pop vooruit lopen op de andere Elsa poppen met muziek. Vaak is het liedje al afgelopen, nét wanneer ze op dreef is en uit volle borst mee zingt. De lichtjes in de jurk gaan enigszins op maat van de muziek, en heeft zo echt een toevoeging.

Stimuleren van de fantasie

Fantasie is erg belangrijk voor een kind. Het is een manier om de dingen van de dag een plek te geven. Op deze manier leren ze ook om problemen op te lossen en te ontdekken hoe dingen werken. De fantasie van kinderen is puur en eindeloos. Niets is onmogelijk. Ook is het mogelijk om met de fantasie van kinderen, dingen bespreekbaar te maken en zo te leren. Dankzij het rollenspel wat je met poppen kunt spelen, stimuleer je de fantasie van een kind. Omdat Pollewop de gewone Anna pop ook heeft, kunnen we samen het verhaal van Frozen na spelen. Ook maken we gevoelens bespreekbaar. Wanneer Elsa uit Arendelle vlucht zingt ze dankzij deze pop ook echt het fantastische lied uit de film! Hierdoor wordt het spel nog levensechter. Zoals ik net al aangaf, de lichtjes geven het echt iets extra speciaals.

img_9284

Go or No Go

Nadeel van zingende Elsa is het volume. Het volume kan niet zachter en is vrij hard. Door het blok wat het licht verzorgt onder de jurk is het ook geen pop om aan en uit te kleden. Motorisch gezien zit er dus verder geen uitdaging in. Toch krijgt de pop een GO. Puur door de magie en de prikkeling van de fantasie en het werkelijker maken van het naspelen van de film. Een fantastisch cadeautje voor de echte Frozen fan, die het verhaal graag op zo veel mogelijk manieren herbeleeft en naspeelt! De lichtjes geven het nét dat extraatje, waar een kinderhart erg blij van wordt.

img_9297

Lees ook: Vaiana

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.