5 jaar 6 jaar 7 jaar Creatief & Knutselen Gastblog

{ Review } | Creatief met PomPom WOW!

Met onze meiden in huis wordt er heel wat af geknutseld. En gelukkig maar, want wist je dat kinderen steeds minder creatief worden? En dat is zonde! Zeker nu de dagen weer korter, kouder en natter worden ligt de tafel al snel vol met stiften, papier, lijm, glitter en stickers. Ze kunnen zich hier uren mee vermaken. De pakketjes PomPom WOW! die mijn oudste dochter afgelopen weekend van de Sint kreeg, waren dan ook een schot in de roos.

PomPom WOW!

In de verschillende pakketten van PomPom WOW! vind je kleine gekleurde buisjes. Met behulp van een kleefrondje kun je deze buisjes op alles plakken waar je maar wilt. Als je vervolgens het plastic hoesje verwijderd, komt er een mooie PomPom tevoorschijn. Zo kun je alles wat je maar wilt decoreren. Denk hierbij aan fotolijstjes, je agenda, een tas of de achterkant van je potlood. Het is echt zeer makkelijk met een echt WOW! effect.

ervaringen PomPom WOW!

PomPom WOW! Klik- en Decoreerset

Er zijn meerdere sets verkrijgbaar met PomPoms. Zo is er een startersset met enkel PomPoms in verschillende kleuren en kleefrondje. Maar er zijn ook wat uitgebreidere sets met bijleverde producten om te versieren. Het PomPom Wow! Klik- en Decoreerset is zo’n uitgebreidere set. Naast de PomPoms krijg je ook 3 schilderijtjes die je kunt versieren en een set plastic strips. Deze zijn allemaal te versieren met de PomPoms.  Het leuke van de plastic strips is dat je ze aan elkaar kunt klikken en zo je eigen slinger of figuren kan maken.

Review PomPom WOW!

PomPom WOW! Schitterset

Het PomPom WOW! Schitterset is wel een set met alleen PopPoms en een rolletje kleefrondjes. Maar de PomPom is deze set hebben een mooi glimmend draadje er tussendoor in zitten. Dit geeft een mooi schittereffect en maakt de PomPom extra bijzonder. Met deze PomPoms kun je je kamer nog mooier maken.

img_3595

Go or No Go

Het versieren van je eigen spullen is altijd leuk. Hiermee maak je het helemaal je eigen stijl. De PomPoms zijn erg makkelijk om snel een leuk effect te krijgen. Mijn dochter is in ieder geval lekker bezig geweest met beide setjes en heeft veel dingetjes voorzien van PomPoms. Ze zou ook zeker nog wel meer setjes willen, dus ideaal om te vragen aan de Sint of voor haar verjaardag. Wij zeggen dus GO!

Review PomPom WOW!

Feitjes

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Adviesprijs: Er zijn heel veel verschillende sets beschikbaar. De sets die in deze review besproken zijn:

Pom Pom Wow Starterset: €7,99
Pom Pom Wow Schitterset: €9,99
Pom Pom Wow Klik- en Decoreerset: €12,99


Lees ook; Hi-Def Creation van Orb

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.