Mega Sint Spektakel in de Julianatoren

Vorige maand hoorden we tijdens de persconferentie van Party Piet Pablo dat hij op 19, 20 en 26 november naar de Julianatoren zou komen voor het Mega Sint Spektakel. Het park zou helemaal in het teken staan van Sinterklaas en zijn Pieten. Mijn meiden waren natuurlijk meteen enthousiast en vandaag mochten we dan een kijkje gaan nemen.

Sinterklaas en zijn Pieten in de Julianatoren

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Meneer Kaasgaaf voor een keer de sleutels van de Julianatoren aan Sinterklaas en Party Piet Pablo gegeven. Samen met nog veel meer pieten en zijn trouwe paard Amerigo, zijn ze de hele dag te vinden in het park en kunnen de kinderen veel leuke dingen samen met ze doen. Zo is zijn er danslessen, waar je de nieuwe move op de hit Sinterklaas & Pieten Jump kunt leren. Natuurlijk de Pieten Disco, waar je alle hits van Party Piet Pablo kunt horen en op dansen. Kinderen kunnen verder hun pietendiploma halen, Amerigo aaiden en natuurlijk de Sint zelf ontmoeten.

img_3680 img_3777

Mega Sint Spektakel

Natuurlijk waren wij ook gekomen voor de Mega Sint Show. We werden verwelkomt in het Jul & Julia theater door hele gezellige pieten en we kregen allemaal nog wat te drinken ook. Natuurlijk begon het Spektakel met de grote hit van Party Piet Pablo Zwarten Pieten Style. Alle kinderen mochten voor aan komen mee dansen. Natuurlijk zou de Sint ook komen en samen versierde Party Piet met Meisjespiet en LovePiet zijn stoel. Vanuit de zaal was daar op eens Meneer Barend. Hij was een beetje jaloers op Party Piet Pablo en ontvoerde hem, zodat hij zijn plek kon innemen. Maar door zijn zangkunsten en de hulp van de kinderen kwam alles toch nog goed en werd er nog veel gedanst en gezongen na afloop met Sinterklaas. Of Party Piet het nog durfde om Love Piet verkering te vragen laat ik nog even in het midden en kunnen jullie zelf gaan zien bij het Mega Sint Spektakel op 26 november.

img_3652

Want naast de Mega Sint dagen in de Julianatoren op 20 en 26 november, touren Party Piet Pablo, Meisjespiet en LovePiet ook nog met hun Spektakel door het land. Kijk snel op de speellijst of ze ook bij jouwe in de buurt komen.

img_3736

UitzwaaiSpektakel en Meet en Greet. 

Na het Spektakel was het voor ons alweer tijd om naar het uitzwaaifeest te gaan. Daar dansten alle pieten samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia, Party Piet Pablo, Meisjes Piet en Love Piet nog een laatste keer voor vandaag.
Na afloop was het echt al donker en koud. Maar binnen in het restaurant kregen alle kinderen nog de gelegenheid om op de foto te gaan met Party Piet Pablo, Meisjes Piet en Love Piet en signeerde ze foto’s en CD-hoesjes.

img_3726

img_3770

img_3760

Julianatoren

Ook al is de Julianatoren exclusief afgehuurd door Party Piet Pablo, de attracties zijn natuurlijk wel (bijna) allemaal gewoon open. Persoonlijk vind ik het een fijn attractiepark voor de nog wat jongere kinderen. Er zijn veel verschillende attracties zoals helikopter-, auto- en treinritjes, maar ook is er een reuzenrad, een spookhuis en een achtbaan. Je kunt dus er prima de hele dag naar toe gaan en je hoeft je geen moment vervelen.

mega sint spektakel

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.