10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Evenementen

Marvel Universe LIVE! – Een grandioze show

Vrijdag 11 november was het zo ver: Wij gingen naar Marvel Universe LIVE! We keken hier al weken naar uit en natuurlijk vertel ik jullie alles over de show!

Het verhaal

Het verhaal is gebaseerd op de strijd om de Cosmic Cube, de bron van ultieme macht en één van de meest gevreesde en begeerde schatten in het Marvel Universum. De Cosmic Cube is in stukken geslagen door Thor, om te voorkomen dat het in verkeerde handen valt. Maar de stukken zijn niet goed verstopt en zo op te sporen. Om Loki, de kwaadaardige broer van Thor, te verslaan, moeten de grootste Marvel Superhelden samenwerken met Spider-man en Wolverine. Ze reizen over de hele wereld om de Cosmic Cube fragmenten te bemachtigen en bij elkaar te brengen. Terwijl de Superhelden de Cosmic Cube opsporen, zullen ze een aantal van hun grootste vijanden tegenkomen.

img_1502

De Show

Bij binnenkomst in Ahoy kregen we een leuke verrassing: we kregen namelijk een stoel upgrade! We werden van Zilveren plaatsen verplaatst naar diamanten plaatsen recht voor het podium. Heel erg gaaf dus, zo konden we echt optimaal genieten!
Vanaf het moment dat de show van start gaat is het een show vol spanning, sensatie en gave special effects. Vuurwerk, vuur, lichtflitsen, laserstralen, rook en noem maar op. Ook worden er natuurlijk de nodige spannende stunts uitgehaald met motors en auto’s.
De hele show door vliegen de superhelden door de lucht en komen ze vanuit alle hoeken.

img_1487

img_1501

De show duurt ongeveer 2 uur inclusief een pauze van ongeveer 15 minuten. Dat klinkt misschien lang, maar de tijd vliegt om en onze kinderen hebben zich geen moment verveeld.
Er liepen kinderen van alle leeftijden rond, maar ik zelf zou de show aanraden voor kinderen vanaf 8 jaar, tenminste als je het belangrijk vindt dat je kinderen het hele verhaal ook volgen. De teksten van de Superhelden zijn lastig te volgen voor de jonge kinderen. Veel moeilijke woorden en de tekst gaat ook redelijk snel. Van de andere kant hebben D. en J. zich echt geweldig vermaakt en gingen ze helemaal op in de show, dus kennelijk hebben zij er echt geen last van dat het verhaal niet helemaal te volgen was.

img_1469

Go or No Go

De show is spectaculair en de special effects zijn erg gaaf. D. en J. riepen na afloop meteen dat ze écht heel graag op school wilden vertellen dat ze naar Marvel Universe LIVE zijn geweest. Ze waren dus helemaal enthousiast.
Een minpunt vind ik de prijzen van de gadgets en het eten. Zo kon je bijvoorbeeld voor maar liefst 22 euro een lichtgevend zwaard voor je eigen Superheldje open en voor een zak popcorn met een Iron Man maskertje was je 10 euro kwijt. Dit is nu eenmaal bij alle grote shows zo en het hoort er vast en zeker gewoon bij, maar toch voelt het gewoon even niet lekker om 10 euro af te rekenen voor wat snoep.
Maar natuurlijk gaat het om de show en die was absoluut fantastisch. Zeker weten dus een GO voor Marvel Universe LIVE!

img_1464

Tourdata van Marvel Universe LIVE!

Marvel Universe LIVE! speelt in Nederland nog op zaterdag 12 november en zondag 13 november ’16 in Ahoy Rotterdam. Op beide dagen zijn er twee shows. Kijk voor meer informatie op www.MarvelUniverseLive.nl

img_1461

Samenwerking Melding

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.