Fashion & Styling Inspiratie

Een herinnering voor altijd: een mama armband

Linda - Go or No Go

Ik ben iemand die alleen sieraden met een mooie betekenis draagt. Geen armbandjes of ringen dus die ik leuk eruit vond zien of mooi vond glinsteren. Alleen bijzondere sieraden vind ik leuk om te dragen. Vandaag deel ik zo’n bijzonder sieraad met jullie.

kay -sieraden 2Mijn sieraden

Eigenlijk draag ik normaal gesproken alleen oorbellen en mijn trouwring. Mijn oorbellen zijn voor mij bijzonder omdat 1 paar een bijzondere betekenis heeft, namelijk vrijheid. De andere oorbel die ik draag is van mijn moeder geweest..voor mij dus een hele speciale oorbel. Waarom mijn trouwring bijzonder voor me is, hoef ik jullie vast niet uit te leggen. Mijn trouwring is van witgoud met drie kleine diamantjes. Eén diamantje staat voor ons huwelijk en twee iets kleinere diamantjes staan voor mijn twee kinderen.

moeder-armband

Met de hand gegraveerd

Sinds kort is er een sieraad bijgekomen, namelijk een prachtige mama armband. Heel erg leuk, want deze armbanden hebben iets bijzonders. Je kunt ze namelijk helemaal persoonlijk maken. Je kunt zelf kiezen welke bedel je er aan zou willen en daarnaast kun je doorgeven wat er op die bedel mag komen te staan. Extra bijzonder vind ik dat de letters met de hand erin gegraveerd worden. De handgeschreven namen vind ik veel mooier dan met een machine gemaakte blokletters.
kaya-sieraden

De mama armband

Ik koos een mama armband met twee bedels. Twee hartjes. Aan de voorkant liet ik de namen van de kinderen graveren en op de achterkant hun geboortedatum. Daarnaast koos ik ervoor om er een zoetwaterpareltje aan te laten hangen. Die vind ik zo mooi!

De armband kwam een paar dagen later binnen en zat erg mooi verpakt. Leuk om te zien dat echt overal aandacht aan wordt besteedt. Ik ben ontzettend blij met deze armband en vind het een heel leuk en bijzonder idee dat ik mijn kinderen nu altijd dicht bij me draag. En ik kan altijd losse bedeltjes erbij bestellen (of kado vragen aan manlief 😉 ) als ik zou willen. Erg leuk ook om op deze manier met bijzondere bedels je armband uit te breiden.

mama armband

Heb jij ook een favoriet sieraad? Of misschien wel zelfs ook een bedelarmband? Ik ben benieuwd! Laat het me hieronder in de comments weten.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 7 Comments

 • Reply
  Patricia
  17 november 2016 at 09:49

  Wat een mooie sieraden. Natuurlijk leuk voor mezelf. Maar nog liever zou ik deze bon winnen voor mijn moeder, met de namen van haar kleinkinderen eraan. Ze is echt een superoma!

 • Reply
  Linda Smeets
  17 november 2016 at 02:58

  Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de (vele) sieraden. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit wel ontzettend bijzonder vind! Net zo bijzonder als mijn dochter, niet (meer) verwacht en toch geheel onverwacht gekomen!
  Dus ik zou zo’n bijzonder sieraad met veel plezier dragen! ?

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  14 november 2016 at 20:22

  Omdat er vaak leuke meidensieraden zijn en minder voor jongens wil ik nu graag eens iets winnen voor ons zoontje Lucas ipv weer zijn tweelingzusje Eva. Maar aangezien hij graag bijna hetzelfde heeft als zijn zusje heeft Kaya daar het perfecte sieraad voor: Broer & Zusje armbandjes ‘Little Round & Onyx Black’. Evt zou ik er dan alsnog voor Eva een eerste ringetje bij bestellen aangezien ze dat super leuk zou vinden 😀 Dit zou trouwens perfect zijn voor hun verjaardag op 5 december 😀

 • Reply
  Alicia Hofman-Voshol
  14 november 2016 at 09:23

  Ik zou graag meedoen om te willen winnen om een sieraad te kunnen dragen waarmee ik mijn kinderen symboliseer

 • Reply
  Liefkleinwonder
  13 november 2016 at 22:01

  Ontzettend mooi!
  Mijn vriend heb ik al een armbandje met de naam van ons zoontje gegeven op zijn verjaardag nog voor hij geboren was, die moest hij toen nog even een tijdje verbergen.
  Maar zelf zou ik ook graag de naam van mijn mannetje bij me dragen.

  Ik doe dus graag mee!

 • Reply
  Anna
  13 november 2016 at 21:12

  Oooh wooww wat mooi… ik vind dit zo bijzonder..
  Mij lijkt het geweldig om samen met mijn dochter een sieraad te hebben omdat wij een hele hechte band hebben

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 november 2016 at 20:58

  heel mooi kerstkado voor mijn zus die haar eerste kleinkind mocht begroeten #nunogboffen

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.