Producten voor kids

Kindertrolleys en kinderkoffers van Duifhuizen tassen & koffers

Linda - Go or No Go

Als we op vakantie gaan, heb ik voor de kinderen alle kleding in onze koffer zitten. Handig voor hun, maar hoe groter ze worden, hoe krapper dat wordt. Hoog tijd voor hun eigen kindertrolleys dus!

Die koffers moeten wel een beetje stoer zijn natuurlijk, geen prinsessen of konijntjes erop. Stoere jongenskoffers die ze graag zelf bijhouden, anders lopen wij er alsnog mee te sjouwen op het vliegveld ;-). Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik mijn favoriete kinderkoffers uitzoeken om te reviewen. Maar om wat breder te kijken neem ik jullie gewoon even mee in alle soorten koffers die ik leuk vind en op internet vond.

Kindertrolleys

Ja, deze zijn toch zo leuk! Schattige roze meidentrolleys, maar ook stoere jongenskoffers! Precies wat ik zocht dus. Er blijkt ook nog eens ontzettend veel keuze, voornamelijk uit trolleys met Disney figuren. Het zijn er teveel om op te noemen, maar je hebt onder andere Olaf, Mickey Mouse, Thomas te Trein en Brandweerman Sam. Er moet haast wel een trolley tussen zitten waar je je zoon of dochter gelukkig mee maakt, met zoveel bekende figuren!

Zitkoffer

Naast de koffers op 2 wieltjes kun je ook kiezen voor een koffer op 4 wieltjes. Voor volwassenen zijn die koffers reuze handig, en ze zijn er dus ook in kinderformaat. Super handig, want je zoon of dochter kan gewoon zelf de koffer vooruit trekken zonder dat de hendel per ongeluk valt of wat dan ook. Naast handig zien ze er ook wederom super stoer uit met allerlei vrolijke kinderdesigns.
En last but not least…je kind kan er lekker op zitten terwijl papa of mama de koffer vooruit trekt! Als die kleine kinderbeentjes van je kindje moe zijn, kan hij lekker even uitrusten bovenop zijn koffer. Kijk hier alle zitkoffers.

kindertrolleys

Ruimtelijk

De kindertrolleys zijn bewust wat kleiner gehouden zodat je kind de trolley zelf voort kan trekken. De zitkoffers zijn ruimtelijker en daar kan zeker genoeg in  voor één kind. De trolleys zijn ideaal voor een weekendje weg of een nachtje logeren. Dan past er alles gemakkelijk in, op wellicht een grote knuffelbeer na.  Maar die is dan ook veel leuker om gewoon lekker vast te houden om mee te knuffelen.

kindertrolleys
Even geen Disney

Denk je nu, leuk al die Disney koffers, maar ik hou er niet van: Kan ook! Er zijn namelijk ook trolleys met hippe designs van BHPPY.
Met deze super vrolijke trolleys kom je makkelijk in de vakantiestemming. Kijk nou, die kleurtjes en die citroentjes! Ik hou er van.

kinderkoffer-fruit kindertrolleys

En stiekem zijn ze nóg leuker, want je kunt gewoon met de hele familie deze koffer kiezen! Ze zijn er alle vier in drie maten! Kijk nou!

kindertrolleys

Gaaf hè? Ik ben benieuwd: ga jij voor de Disney koffers of toch deze vrolijke koffers met kleurige designs?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje - Go or No Go
  12 juni 2020 at 11:46

  […] cadeaus tussen! De dames willen echt niet meer hun kleding bij jullie in de koffer stoppen hoor? Een eigen koffer is ook handig voor de kampen die er aan komen in groep 8. En heeft je dochter al een toffe […]

 • Reply
  Judith
  10 november 2016 at 09:33

  Wat leuk!
  Ik vind vooral de (zit)koffers zonder Disney print leuk.
  Binnenkort ook maar eens kijken voor als Jayden uit logeren gaat.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.