Fashion & Styling

Daan’s Outfits | Stoer de winter door met de SKURK wintercollectie

Ik kan soms echt zo blij worden van jongenskleding voor mijn mannetjes. Dan zie ik een trui en dan ben ik daar gewoon echt een klein beetje verliefd op! En dan zie ik al helemaal voor me hoe gaaf het er met een complete outfit uit gaat zien! Nou, dat overkwam me deze keer met de wintercollectie van SKURK!

Eigenlijk vind ik de hele wintercollectie fantastisch, maar in het bijzonder 1 sweater. Deze sweater staat vandaag dan ook in het zonnetje in deze blog. Ik heb het over de Sweat Crew Air sweater.

Vliegtuigen en meer

Het grootste deel van de nieuwe wintercollectie van SKURK bestaat uit longsleeves en sweaters waarin duidelijk een vliegtuig-thema terugkomt. Vliegtuigen en pilotenbrillen komen meerdere keren langs, maar toch iedere keer weer op een hele andere manier waardoor elk kledingstuk anders is. Ook de kledingstukken met quilted delen erop doen mij denken aan vliegtuigen.

skurk-winter

Naast dit thema zie je ook nog enkele shirts met sport als thema, lekker stoer en hip! Hierbij kun je denken aan afbeeldingen van boksen en football. Tot slot heeft SKURK nog twee stoere joggingbroeken toegevoegd aan de wintercollectie.
De kleuren zijn voornamelijk blauw, groen, grijs en oranje.

skurk-jogging

Sweat Crew Air

Ik zei het eerder al, dit is echt mijn favoriet en deze sweater ontving ik dan ook voor een review. De prints op de sweater vind ik zo tof! Pilotenbrillen, vliegtuigpropellors, lintjes en SKURK logo’s maken de sweater onwijs stoer. Links op de borst zit in gele letters nogmaals een SKURK logo.
Ook het detail in het boordje word ik oprecht gelukkig van, dat geeft ook net die stoere touch vind ik.
Linksonderin op het shirt zit een bruin leren SKURK logootje. De rafelige onderkant bij de mouwen en bij de sweater zelf passen perfect bij de sfeer van de sweater.
Tot slot is het een heerlijke winter sweater, want de binnenkant is lekker gevoerd, waardoor je het echt niet zomaar koud hebt.

Skurk Wintercollectie

Extra informatie

De prijzen zijn per longsleeve of sweater verschillend, maar ze prijzen zijn vanaf €29,95.
De sweater die ik ontving kost €37,95.
Wil je graag de hele wintercollectie bekijken, kijk dan op de website van SKURK. Hier kun je ook gebruik maken van de Store Locator. Hier kun je heel gemakkelijk zien op welke afstand er een shop bij je vandaan zit die SKURK verkoopt. Inmiddels zijn er al erg veel winkels die dit toffe merk verkopen, dus grote kans dat er één of meerdere in je buurt zijn!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.