1 jaar 2 jaar 3 jaar Gastblog

{ Review } | 3-in-1 Activity Walker Light ‘n Go

Linda - Go or No Go

Een loopwagen met maar liefst 70 activiteiten, liedjes en geluiden. Dat klinkt misschien ontzettend druk, maar in werkelijkheid is dat juist wat deze Light ‘n Go 3-in-1 Activity Walker te gek maakt!

Met een 9 maanden oude zoon, die inmiddels al vier weken langs de bank stapt, kwam deze Activity Walker als geroepen. Op de doos zag ik staan dat deze Little Tikes Light ‘n Go loopwagen (of moet ik activiteitentafel zeggen) voor 9 tot 36 maanden is. Laat mijn peuter, Liam, nu net 36 maanden zijn. Ideaal dus, maar ik vroeg me wel af of een loopwagen nu nog leuk kon zijn voor een 3-jarige jongen.

De Activity Walker als loopwagen of tafel

Nou, dat werd me al gauw duidelijk. Zoals ik hierboven al een beetje aangaf is de 3-in-1 Activity Walker niet alleen een loopwagen maar ook een activiteitentafel. Hij kan op drie standen. Als eerste kan hij als loopwagen ingesteld worden. Als tweede kun je er een rem op zetten waardoor het een activiteitentafel wordt in plaats van een loopwagen. En tot slot kun je hem in een soort ligstand leggen. Op deze manier kun je er ook gewoon mee spelen, maar dit is natuurlijk ook ideaal om hem makkelijk mee te kunnen nemen. Bij de loopwagen stand kun je ook instellen hoe hard de rem erop moet, zodat een kindje dat net loopt niet meteen vooruit valt omdat de loopwagen wegrolt.

Activity Walker

Geluidjes en Lichtjes in overvloed

Zoals gezegd zitten er allerlei leuke lichtjes en geluidjes op. Overal en van alle kanten kun met de 3-in-1 Activity Walker spelen. Ik zag ook dat op de doos de lichteffecten stonden afgebeeld. Deze lichten worden geprojecteerd op de grond, om zo je kindje extra te stimuleren om te lopen. Hierover was ik wat sceptisch, want dat zie je overdag toch niet? Dat klopte wel een beetje, want natuurlijk zie je de lampjes niet goed als het licht is. Het lampje zelf zie je wel de hele dag goed, maar op de grond projecteert hij overdag minder. Maar ‘s ochtends vroeg of tegen de avond als het begint te schemeren zie je de lampjes super goed en duidelijk en ik vind dit echt een aanvulling op de loopwagen. Het ziet er echt heel gaaf uit!

img_0947

Go or No Go

De 3-in-1 Activity Walker kan vanaf een half jaar gebruikt worden en gaat lang mee, omdat hij leuk en aantrekkelijk blijft tot ongeveer 3 jaar. De projecterende lichtjes op de grond zijn vernieuwend en hebben zeker een toegevoegde waarde. Al met al vind ik deze loopwagen en activiteitentafel in één echt een aanrader ten opzichte van andere loopwagens en is deze zijn geld meer dan waard! Mijn kleine testertjes laten ook heel duidelijk merken dat ze deze loopwagen echt geweldig vinden. We hadden al een simpel loopwagentje, maar die hebben ze de afgelopen weken helemaal links laten liggen. Vooral Lars van bijna 1 stapt vol plezier achter de lampjes aan. Geweldig, echt een GO!

img_0922

Feitjes

De Light ‘n Go serie bestaat uit deze Activity Walker en uit de Activity Garden Treehouse.

De 3-in-1 Activity Walker heeft een adviesprijs van €39,99 en is te koop bij bol.com!

huis
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

 • Reply
  Judirh
  18 oktober 2016 at 08:19

  Super leuk!
  Helaas heb ik al een loopwagen ingepakt staan voor Jayden’s 1ste verjaardag.
  Maar die Little Tikes Activity Garden Tree house MOET ik ook echt hebben!
  Die ziet er ook heel gaaf uit.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.