Producten voor kids

Online shoppen bij limango: Brio, EverEarth en nog veel meer

Of je al van limango gehoord hebt of niet, je zult zeker interesse hebben. Met het grote assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en natuurlijk heel veel speelgoed biedt limango alles wat gezin nodig heeft. 

Iedere dag een verrassing met Limango

Limango bestaat alweer een hele tijd. Limango is namelijk opgericht in 2007 in Duitsland. Vanaf dat moment zijn ze flink gegroeid en inmiddels mag limango zich Europa’s grootste online shop voor de hele familie noemen. Sinds 2011 is limango ook in Nederland actief. Het doel van limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij limango vindt elke mama wat ze zoekt.

Online shoppen

Wat zo fijn is, is dat je dus voor het hele gezin online kunt shoppen. Wie mij een beetje kent of volgt weet dat ik een fan ben van online shoppen. Heerlijk om vanuit thuis te kunnen kiezen wat je wil. Het bespaart mij een tripje met mijn jongens naar de stad, waar ze vaak ook niet heel blij van worden.

Grote én kleine shops

Grote Nederlandse merken, maar natuurlijk ook gave internationale topmerken hebben inmiddels hun weg gevonden naar limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Het aanbod omvat echter meer dan alleen deze grote Nederlandse en internationale topmerken. Veel klanten geven ook aan het erg leuk te vinden om nieuwe of kleine merken te ontdekken bij het shoppen. Ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Ik vind het erg leuk om op deze manier nieuwe werken te leren kennen. En ik vind het daarnaast ook top dat ook kleine merken in de spotlight komen te staan op limango.

Gave acties voor kids: Brio – Frozen – Star Wars

Je kunt nu echt perfect shoppen voor Sinterklaas bij Limango, want er zijn een aantal hele leuke acties op het moment! Zo is er net een Brio actie van start waarbij je erg leuke kortingen krijgt op Brio speelgoed, de houten treinen en ander houten speelgoed weet je wel!
Ook voor praktische Sint cadeaus zit je nu goed bij Limango, zo shop je er nu met leuke korting kleding, pyjama’s, ondergoed en meer. Ideaal!

Limango

Aanmelden

Ik ben zelf echt dol op online shoppen. Het is ideaal om gewoon vanuit thuis te shoppen en de postcode brengt je pakketje thuis. Meestal let ik er wel op dat de verzendkosten laag of gratis zijn, want dan kost het dus niet eens iets extra.
Als je het ook ideaal vindt om online te shoppen én je vindt het net als ik leuk om zowel bekende als nieuwe merken tegen te komen, meld je je dus aan bij limango!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    21 oktober 2016 at 14:47

    Die houten treinrails vind ik prachtig! En helemaal verantwoord ook : )

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.