Inspiratie Sinterklaas

Gewoon-omdat-het-kan Sinterklaascadeaus

De heerlijkste tijd van het jaar komt er weer aan! Cliché, maar o zo waar. Aftelkalenders, Sinterklaascadeaus, (chocolade) pepernoten, schoencadeautjes en chocoladeletters: ik word er stuk voor stuk blij van! 

Mama zet ook haar schoen

De kids mogen hun schoentje meestal 3x per week zetten, maar gelukkig denkt die lieve goede Sint ook aan mama. Ik mag namelijk ook mijn schoentje zetten, vinden D. en J. En gelukkig vindt de Sint dat ook, want hij vult mijn schoentje dan ook nog eens! Vorig jaar zat er een keer iets lekkers in (chocolaaaa) en iets speciaal voor mij (parfum!)
Dit jaar vraag ik aan Sint een paar bijzondere cadeautjes. Geen chocolade of parfum, maar grappige en leuke cadeaus waar ik gewoon oprecht happy van wordt! Ok, ik word óók heel happy van een stukje chocoladeletter en peprnoten, maar die mag (lees: pik) ik dan wel een paar van de kinderen 😉 .

shutterstock_303551987

Mijn Sinterklaas wishlist

De volgende Sinterklaascadeaus pronken op mijn wishlist. Niet omdat het moet, maar omdat het kan: Dat was zo ongeveer wel het uitgangspunt tijdens het opstellen van deze wishlist. Allemaal van die heerlijke Sinterklaas cadeautjes die je niet persé nodig hebt, maar wel te leuk zijn om te krijgen.

Eenhoorn plakbandhouder

Serieus, wie kan er nu door het leven zonder een eenhoorn plakbandhouder. Echt hoor, mijn leven is gewoon net een stukje completer met deze beauty in huis! Ook de kinderen vinden hem helemaal geweldig met al zijn kleurtjes. En als de regenboogplakband op is, doen we er gewoon een normaal rolletje tape in. Dat staat toch 10x gaver als zo’n saai zwart houdertje?
Deze dingen moeten we trouwens ook gewoon op kantoor aanschaffen! Binnenkort maar ‘ns overleggen met mijn baas.

Sinterklaascadeaus eenhoorn plakbandhouder

Eenhoorn lampje

Duidelijk dat ik fan ben van eenhoorns. Daarom kan dit lampje natuurlijk ook niet ontbreken in mijn huis. Een eenhoorn lampje. Een zuinig LED lampje wat je 3 AAA batterijtjes niet heel snel leegslurpt. Ik koos voor de roze variant, tot ongenoegen van mijn kinderen. Maar hij is dan ook niet voor hen, maar voor mij.

Sinterklaascadeaus eenhoorn lamp

Nessie

Nessie! Dat was het eerste wat mijn man riep toen hij deze vrolijke soeplepel rond zag zwemmen in de soep. Jaja, hij kent hem ook dus. Nessie is de meest schattige soeplepel ever, al moet je er misschien ook wel een beetje bang voor zijn aangezien hij je doet denken aan het Monster van Lognes. Soep eten wordt zo trouwens wel een feest, met rondzwemmende Nessie in de soep. Heel de family weer blij!

soeplepel beest

Mini handwarmer

Serieus..wie dit bedacht heeft, is geniaal. Hij is trouwens vooral geniaal als je hem voor de allereerste keer gebruikt. Er zit dus een minikruikje in dit eh…beestje. Is het een hamster? Een poesje? Geen idee, maakt ook niet uit. In het minikruikje zit een vloeistof en een metalen plaatje. Nu komt het: De allereerste keer dat je de handwarmer gebruikt, klik je op het metalen plaatje tot hij knakt. En dan is gewoon binnen 5 seconden het kruikje helemaal verwarmd! Ik vind dat dus zo tof, echt waar! Helaas moet je hem vanaf het tweede gebruik zelf opwarmen in een pannetje, maar ach, dat mag de pret niet drukken. Het blijft een schattig hamstertje. Poesje. Beestje.

img_1116

En…wat is jouw favoriete cadeau van mijn Sinterklaascadeaus wishlist?

Afbeeldingen schoen zetten en snoepgoedvia Shutterstock.  

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Bregje
    27 oktober 2016 at 21:33

    Aaah die tapehouder is echt cute!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.