Entertainment Halloween

De 10 leukste Netflix Halloween films voor kinderen

Voor mijn eigen jongens hoef ik dit overzicht niet te maken, want dat zijn wat dat betreft echt twee muisjes. Die slapen niet meer als ik ze een film laat zien met wolven, dracula’s, vampieren en spoken. Maar voor de stoerdere kids is deze Halloween watchlist wel weer heel handig! 

Hotel Transylvania (NIEUW op Netflix!)

Ik begin met een persoonlijke favoriet: Hotel Transylviania. Deze film is net nieuw toegevoegd op Netflix. Het gaat over Dracula, de eigenaar van het hotel. Hij heeft het naast zijn baan als hoteleigenaar vooral druk met de ongewenste aanbidder die interesse toont in zijn tienerdochter.

netflixBron: https://iamyourtargetdemographic.com/2015/09/28/review-hotel-transylvania-2/

Pacs Scary Halloween

Als de snode Dr. Pacenstein een plan beraamt om van lichaam te wisselen met Pac tijdens een groot Halloweenfeest, proberen Spiral, Cyli en graaf Pacula hun vriend te redden.

Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween special)

Tijdens Halloween vertellen de bekende griezelige wezens uit de Onderwereld verhalen over de strijd tussen hen en de Power Rangers

The Nightmare before Christmas

Een echte familiefilm en ook deze behoort zeker tot mijn favorieten. Het is zowel een Kerstfilm als een Halloween film en ach, zo komen we al lekker in de stemming voor de koude winterdagen. The Nightmare before Christmas gaat over Jack Skelington, de koning van Halloween Town. Jack ontvoert de Kerstman en maakt plannen om de kinderen met Kerstmis enge cadeaus te bezorgen.

nightBron: http://movies.disney.com/the-nightmare-before-christmas

Corpse Bride

Deze film is toch wel echt voor de iets oudere kids, vanaf een jaar of 12. De knappe Victor wordt net voor zijn bruiloft de Onderwereld ingetrokken door een zombiebruid. Zij wil hem voor zichzelf en de vraag is natuurlijk of Victor kan ontsnappen of gaat trouwens met de zombiebruid.

Addams Family Values

Wie kent ze niet. De Addams Family was vroeger toch ook wel een van mijn favorieten, Op Netflix staat gelukkig een gave Halloween film! Wednesday en haar broertje Pugsley Addams doen er alles aan om van hun babybroertje Pubert af te komen. Hij wordt namelijk aanbeden door zijn ouders, en daar kunnen grote broer en zus niet zo goed tegen.

Alvin and the Chipmunks – Meet the Wolfman

Ook Alvin and the Chipmunks zijn met een echte Halloween film te vinden op Netflix. Alvin, Simon en Theodore spelen in deze film Dr. Jekyll and Mr. Hyde na. Lekker spannend!

netflixBron: http://nachostime.net/alvin-and-the-chipmunks-meet-the-wolfman

Spooky Buddies

Een best wel schattige Halloween film is Spooky Buddies. Hij blijft spannend, maar de schattige labradors doen je hart toch af en toe smelten. De buddies gaan op onderzoek uit nadat ze hebben gehoord dat er in een landhuis een heuse hellehond rondspookt.

Scooby-Doo

Wie houdt er niet van! Scooooobydoobydoooo! Deze bange hond en zijn held-op-sloffen baasje zorgen altijd voor veel humor. In deze Halloween film gaat het gezelschap naar Spooky Island, waar een magische kracht ontwaakt is. Deze kracht kan ervoor zorgen dat de mensheid uitgeroeid kan worden. Woh-ohw!!

Dreamworks Spookverhalen

Deze serie bestaat uit vier afleveringen waarin verhalen Halloween verteld worden door Shrek en Monsters vs. Aliens. Het zijn spannende korte filmpjes en zeker leuk om te kijken als je kinderen van een beetje Halloween spanning houden.

eee

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge