Entertainment Halloween

De 10 leukste Netflix Halloween films voor kinderen: 2017!

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen! Brrrrr. Voor mijn eigen jongens hoef ik dit overzicht niet te maken, want dat zijn wat dat betreft echt twee muisjes. Die slapen niet meer als ik ze een film laat zien met wolven, dracula’s, vampieren en spoken. Maar voor de stoerdere kids is deze Halloween watchlist wel weer heel handig! Helemaal up to date voor Halloween 2017! 

Hotel Transylvania 2

Ik begin met een persoonlijke favoriet: Hotel Transylviania. Baby Dennis wordt geboren en Dracula gaat op zoek naar bewijs dat Dennis, zijn kleinzoon, een vampier is.

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen!

Bron: http://roserundown.com/wp-content/uploads/2015/11/LQGmP.jpg

Pacs Scary Halloween

Als de snode Dr. Pacenstein een plan beraamt om van lichaam te wisselen met Pac tijdens een groot Halloweenfeest, proberen Spiral, Cyli en graaf Pacula hun vriend te redden.

Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween special)

Tijdens Halloween vertellen de bekende griezelige wezens uit de Onderwereld verhalen over de strijd tussen hen en de Power Rangers

Ghost Patrol

Twee kinderen en hun hond zijn de Ghost Patrol en ontvangen een telefoontje over een oud landgoed. Al snel blijkt dat dit onderzoek hun eerste echte spookhuis betreft! Een film van Disney voor het hele gezin.

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen! ghost buddies

Bron: Netflix

Masha’s Spookverhalen

Je kent haar wel, het schattige meisje van Masha en de Beer. Masha legt in deze serie uit waarom je niet bang hoeft te zijn voor monsters, het donker, onweer en andere dingen waar kinderen vaak bang voor zijn. 1 seizoen en zeker een aanrader!

Caspers spookschool

Casper het vriendelijke spookje in weer een leuke Halloween film! Casper is veel te aardig en hij moet gaan leren om mensen bang te maken. Daarom gaat Casper naar de spookschool, om te leren om een eng spookje te worden.

Super monsters

Splinternieuw op Netflix, namelijk pas online vanaf 13 oktober ’17. De ouders van deze mini’s zijn beroemd, namelijk de beroemdste monsters ooit. Deze baby monstertjes zijn net uit hun luiertjes en moeten alles nog leren én hun speciale krachten nog ontdekken. Een Netflix original serie die verwacht ik érg leuk gaat zijn!

super monsters zijn enge monsters op netflix

Bron: Netflix

Marvel’s Hulk: Where Monsters Dwell

De Hulk en Dr. Strange vechten op Halloween tegen monsters die New York op z’n kop zetten en ontdekken een vals plan voor Nightmare, heerser van de droomdimensie. Brrrr!

The Real Ghostbusters

Maar liefst 5 seizoenen van deze populaire serie staan op Netflix. Vier bijzondere, paranormale professionals raken verwikkeld in bovennatuurlijke zaken. Zeker het kijken waard als je de film Ghostbusters ook vet vindt!

Dreamworks Spookverhalen

Deze serie bestaat uit vier afleveringen waarin verhalen Halloween verteld worden door Shrek en Monsters vs. Aliens. Het zijn spannende korte filmpjes en zeker leuk om te kijken als je kinderen van een beetje Halloween spanning houden.

Halloween

Bron: Netflix

Wat zijn jouw favoriete Halloween films voor kinderen? Of welke spannende kinderfilm kijkt jouw 7-jarige, 8-jarige of 9-jarige graag?
Trouwens, wist je al dat je in het buitenland ook simpel naar Netflix kunt kijken? Netflix kijken met een VPN wordt hier uitgelegd.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

 • Reply
  Kerstfilms en Kerstseries voor kinderen op Netflix - Go or No Go
  11 november 2017 at 12:57

  […] zoekt op Kerst of Christmas, kom je vanzelf uit bij allerlei leuke kerstfilms. Voor jong en oud, enge Halloween series of juist schattig. Voor ieder wat wils. Have […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.