De 10 leukste Netflix Halloween films voor kinderen

Avatar
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen! Brrrrr. Voor mijn eigen jongens hoef ik dit overzicht niet te maken, want dat zijn wat dat betreft echt twee muisjes. Die slapen niet meer als ik ze een film laat zien met wolven, dracula’s, vampieren en spoken. Maar voor de stoerdere kids is deze Halloween watchlist wel weer heel handig! Helemaal up to date voor Halloween 2019!

Hotel Transylvania 3

Ik begin met een persoonlijke favoriet: Hotel Transylviania. Baby Dennis wordt geboren en Dracula gaat op zoek naar bewijs dat Dennis, zijn kleinzoon, een vampier is.

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen!

Bron: http://roserundown.com/wp-content/uploads/2015/11/LQGmP.jpg

Pacs Scary Halloween

Als de snode Dr. Pacenstein een plan beraamt om van lichaam te wisselen met Pac tijdens een groot Halloweenfeest, proberen Spiral, Cyli en graaf Pacula hun vriend te redden.

Power Rangers Samurai: Party Monsters (Halloween special)

Tijdens Halloween vertellen de bekende griezelige wezens uit de Onderwereld verhalen over de strijd tussen hen en de Power Rangers

Het griezelige verhaal van Kapitein Onderbroek nep-o-ween

Mijn jongens zijn groot fan van Kapitein Onderbroek en dus was deze film van 45 minuten een grote hit! Ze waren sowieso al heel enthousiast dat Kapitein Onderbroek überhaupt een film heeft! Zeker een aanrader dus als je Kapitein Onderbroek fans in huis hebt.

Ghost Patrol

Twee kinderen en hun hond zijn de Ghost Patrol en ontvangen een telefoontje over een oud landgoed. Al snel blijkt dat dit onderzoek hun eerste echte spookhuis betreft! Een film van Disney voor het hele gezin.

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen! ghost buddiesBron: Netflix

Masha’s Spookverhalen

Je kent haar wel, het schattige meisje van Masha en de Beer. Masha legt in deze serie uit waarom je niet bang hoeft te zijn voor monsters, het donker, onweer en andere dingen waar kinderen vaak bang voor zijn. 1 seizoen en zeker een aanrader!

Casper

Casper is een film van ruim 1.5 uur en is geen tekenfilm zoals de andere genoemde films hier. Het is een echte familiefilm! Het vriendelijke spookje kennen we allemaal nog wel van vroeger toch?

Super monsters

De ouders van deze mini’s zijn beroemd, namelijk de beroemdste monsters ooit. Deze baby monstertjes zijn net uit hun luiertjes en moeten alles nog leren én hun speciale krachten nog ontdekken. Een Netflix original serie die érg leuk is!

Er zijn meerdere versies beschikbaar, namelijk ook Super Monsters Save Halloween en Vida’s eerste Halloween.

super monsters zijn enge monsters op netflix

Bron: Netflix

Goosebumps 2 haunted halloween

Goosebumps 2: Haunted Halloween is een komische horrorfilm uit 2018. Sonny en Sam vinden bij toeval in een verlaten huis een geheimzinnig manuscript, waarbij na het openen van het manuscript de buikspreekpop Slappy verschijnt. Als ze hem per ongeluk en onbewust tot leven wekken gebeuren er allerlei rampzalige gebeurtenissen.

Het is een ‘gewone’ film en dus geen animatie.

Dreamworks Spookverhalen

Deze Dreamworks serie bestaat uit vier afleveringen waarin verhalen Halloween verteld worden door Shrek en Monsters vs. Aliens. Het zijn spannende korte filmpjes en zeker leuk om te kijken als je kinderen van een beetje Halloween spanning houden.

Halloween

Bron: Netflix

Wat zijn jouw favoriete Halloween films voor kinderen? Of welke spannende kinderfilm kijkt jouw 7-jarige, 8-jarige of 9-jarige graag?

Op Go or No Go een overzicht van de 10 leukste, stoerste en spannendste Halloween films voor kinderen. Ken je The Addams Family nog? En Scooby-Doo? Woh-ohw!

Trouwens, wist je al dat je in het buitenland ook simpel naar Netflix kunt kijken? Netflix kijken met een VPN wordt hier uitgelegd.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Kerstfilms en Kerstseries voor kinderen op Netflix - Go or No Go
    11 november 2017 at 12:57

    […] zoekt op Kerst of Christmas, kom je vanzelf uit bij allerlei leuke kerstfilms. Voor jong en oud, enge Halloween series of juist schattig. Voor ieder wat wils. Have […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.