Inspiratie

Mijn telefoon en ik: Onafscheidelijk

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Mijn telefoon en ik zijn onafscheidelijk. Sommige zullen dat herkennen, sommige zullen medelijden met me hebben…maar serieus, ik ben gewoon niet op mijn gemak als ik op pad ben of op mijn werk ben zonder mijn telefoon.

Mijn vrienden en familie zullen er niet van op kijken als je een opmerking maakt over mij en mijn telefoon. Dat ding moet gewoon mee. Áls ik heb al eens vergeet, dan rij ik terug. Ok, ik zou geen half uur terug rijden als ik ergens verder weg ben, maar gelukkig komt het vrijwel nooit zo ver omdat ik altijd 1 of 2x check of ik mijn telefoon bij me heb.

Telefoon uit tijdens een vergadering

Waarom ik niet zonder mijn telefoon kan? Ten eerste wil ik mensen kunnen bereiken en zelf bereikbaar zijn. Het kan altijd gebeuren dat er bijvoorbeeld iets met de kids op school aan de hand is, en de juf me probeert te bellen. Tot nu toe ben ik in de afgelopen 2 jaar maar 2 keer gebeld voor mijn kids, maar ik moet er ook niet aan denken dat ik zo’n telefoontje dan zou missen. Dan zou ik me toch schuldig voelen, als ik ineens 2 uur later op mijn telefoon zie dat school gebeld heeft. Dat is overigens ook precies waarom ik het ook stiekem best lastig vindt om mijn telefoon uit te schakelen tijdens bijvoorbeeld en vergadering. Dan kies ik er toch gewoon voor om hem op stil te zetten, zodat ik in ieder geval op het scherm zie dat er iets gebeurt.
Dat is trouwens geen ideale oplossing hoor, want zo word je 5x per uur gestoord door allerlei berichten die op ploppen op je telefoon; Facebook, Instagram, Whatsapp. Allemaal dingen die kunnen wachten, maar je ziet ze wel…en dan wil ik ze het liefst ook wel even snel lezen.

Losse batterij

Je zult begrijpen dat ik er ook heel slecht tegen kan als mijn batterij van mijn telefoon op is. In de tijd dat ik actief Pokémon Go speelde gebeurde dat nogal eens. Inmiddels is die app van mijn telefoon en gaat mijn batterij weer gewoon de hele dag mee. En zo niet, dan heb ik altijd nog een kabeltje in mijn auto om hem op te laden of een powerbank. Mijn telefoon heeft geen losse batterij die je even kunt vervangen, dat zou natuurlijk nog veel handiger zijn.

Ben jij ook zo aan je telefoon gehecht?

shutterstock_309171938

Afbeeldingen vrouw in bed met telefoon van Shutterstock

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.