Fashion & Styling

Kleding voor het hele gezin

Je hebt me al vaker zien schrijven over kleding, en dat is niet voor niets. Ik vind het heerlijk om kleding te shoppen voor mijn kids, mijn man en mezelf.

Ik zoek meestal online naar leuke kleding voor mezelf en de jongens. Voor D. en J. lukt het me altijd prima om een gave jas of een tof shirt online te vinden. Als ik dan toch een keer in een kledingwinkel wandel, doe ik altijd veel inspiratie op. Natuurlijk koop ik ook zeker wel kleding in winkels, maar online is nu eenmaal veel meer keuze! Ook voor mezelf en voor mijn man vind ik het leuk om te shoppen online.

Meiden kleding

Ik schrijf natuurlijk altijd over jongenskleding, maar nu vond ik het ook eens tijd om een klein beetje aandacht te besteden aan de meisjes. Want er is natuurlijk ook ontzettend veel leuke meidenkleding. Ik hoef er nooit naar te kijken en heb dus eigenlijk geen flauw idee wat nu hip, hot en helemaal 2016 is. Gelukkig bestaan er hele handige websites waar je allerlei handige tips en trends kunt vinden op het gebied van meidenkleding. Zo kwam ik bijvoorbeeld Jurken.com en Rokken.com tegen. Zeker even op kijken als je handige tips wil!

sisters-931131_960_720

Winterjassen

Voor de jongens was ik op zoek naar een nieuwe winterjas. Dan kom je natuurlijk al heel snel uit op Winterjassen.com, it’s all in the name. Op deze website vind je dan ook echt heel veel winterjassen. Van klein tot groot en van roze tot zwart. Er is in ieder geval heel veel keuze en ook is er een leuke outlet beschikbaar. Naast kinderjassen hebben ze ook jassen voor dames en heren, en ik zag vooral voor Arno al een aantal hele stoere jassen!

snow-1217124_960_720

Hip tijdens het sporten

Ik heb deze zomer voor het eerst gebootcampt en ik vond het wel erg fijn om gewoon leuke sportkleding aan te hebben. Niet zo’n suffe te grote trainingsbroek maar een mooie sportlegging. Omdat ik zelf alleen geen idee had wat voor sportoutfits hip waren, was deze website juist heel handig voor mij. Als je je inschrijft op deze site, krijg je 1x per maand leuke sportoutfit inspiratie. Fijn voor als je zelf, net zoals ik, geen idee hebt wat tegenwoordig hippe sportkleding is.

sport kleding

Waar sport jij graag in?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.