- Attractieparken Halloween Overijssel

Heksendoorn: Halloween in Hellendoorn

Afgelopen zondag mochten wij namens Go or No Go naar avonturenpark Hellendoorn. Het park is van 2 tot en met 30 oktober omgetoverd tot Heksendoorn, speciaal voor Halloween. Het park is hiervoor helemaal in stijl aangekleed, door bijvoorbeeld heksen, kraaien, ratten en skeletjes. 

Het was voor ons niet de eerste keer dat we in het avonturenpark waren. De kinderen wisten daardoor precies waar ze graag in wilden. De wildwaterbaan leek wel wilder dan normaal, dit keer werden we namelijk wel nat.
De oudste kids wilden graag in de achtbaan over de kop. Met Milan ben ik toen even naar Dreumesland geweest. Hier zijn meerdere attracties speciaal voor kinderen tot 1 meter 20. Daarna zijn we nog even in de boomstammen geweest. Ook hierin werden we wat natter dan de vorige keer. Maar dat mocht de pret niet drukken!

_dsc0035

In Heksendoorn zijn op het moment ook ontzettend veel leuke extra’s:

Spookhuis: Het Horror Hotel

Speciaal voor de Halloween was ook het spookhuis geopend. Wij zijn hier niet in geweest, omdat je hiervoor een extra ticket moest kopen van € 2,00 per persoon. Daar heb ik zelf altijd een beetje moeite mee, aangezien je ook al entree betaald hebt.
In het Horror Hotel ga je naar een ondergrondse ruimte waar veel griezelige kamers zijn. Je gaat door smalle gangetjes en donkere kamers op zoek naar de uitgang. Het Horror Hotel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Heb je kleinere kids bij, dan kun je die eventjes bij Dreumesland achterlaten bij de professionele opvang.

spookhuis

Nieuw Event voor 12 jaar en ouder: Screams!

Op vrijdagavond 21 oktober verandert het gezellige familiepark in een doodeng park voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder die wel houdt van het betere griezelwerk. Op verschillende plekken in het park zijn scarezones ingericht, er lopen tientallen griezels en horrorkarakters los in het park en de heftigste attracties zijn geopend. Ook het personeel lijkt deze avond getroffen te zijn door iets raars, want ook zij zien er ineens anders uit en gedragen zich niet zoals normaal.. De avond duurt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Kom maar langs.. als je durft!
De entree voor deze avond is €12.50 als je ze online koopt. Check even de website voor verdere informatie.

horr

Heksendoornavonden 15, 22 en 29 oktober

Kun je geen genoeg krijgen van het griezelen? Kom dan lekker lang griezelen in het donker op zaterdag 15, 22 en 29 oktober 2016. Het park is dan geopend tot 20:00 uur*. De attracties sluiten om 20:00 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur*. Na de vuurwerkshow staat de gasten nog een spannende verrassing te wachten.

Heksendoorn hellendoorn

Nieuwe buitenshow voor jong en oud: De Verloren Schat!

De Maya’s zijn na de zomershow vertrokken en de tempel ligt er verlaten bij. Rondom de tempel liggen doodshoofden en speren. Het is er griezelig.Ontdekkingsreiziger Roger gaat samen met journaliste Roos op ontdekkingstocht op zoek naar De Verborgen Schat. Wat ze nog niet weten is dat de zoektocht naar De Verborgen Schat vol gevaren zit en dat deze wordt bewaakt door griezels! Lukt het Roger en Roos om de schat te vinden en veilig de tempel te verlaten?

Show voor jong en oud: Kareltje & Jasmijn en De Trollenkamer!

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met hun  spannende familieshow Kareltje & Jasmijn en de Trollenkamer. In de show gaan Karelte & Jasmijn zwemmen in de zwembadkamer. Alleen hebben ze het verkeerde kamernummer genoteerd. Wat speelt zich af in deze verkeerde kamer?

trollen

De Donderstenen

Deze achtbaan is onze favoriet. Die is er dus niet speciaal voor Halloween, maar gewoon altijd :-). Samen met Milan ben ik weer in de donderstenen geweest. Dit is een super leuke achtbaan. Tijdens het eerste rondje merkte ik wel dat het al even geleden was (lees: 2 maanden) dat ik in een achtbaan geweest ben. Ik had de eerste ronde weer enorme kriebels. Maar dat was bij de tweede ronde alweer voorbij. En daarna zijn we nog een paar keer in de Donderstenen geweest.

Go or No Go

De Halloween sfeer was echt leuk en gezellig en gaf nog meer sfeer aan het park. Maar wij vonden het toch al een super leuk avonturenpark hoor! Vooral omdat het zo divers is en dat er zoveel te doen is. Of je nu vier jaar of 80 jaar bent, er zijn zoveel leuke attracties. Het personeel bij de attracties zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben een heerlijke dag gehad en enorm genoten van de gave Halloween sfeer. Een dagje Heksendoorn krijgt van ons dan ook zeker een GO!

Voor meer informatie over Heksendoorn, kijk op www.heksendoorn.nl

heksendoorn


Dit blogartikel is geschreven door Yvonne Ufkes, gastblogger van Go or No Go. Bezoek haar eigen blog op www.kidzblogger.nl.

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  { Dagje uit met kinderen } Halloween in Noord Nederland - Go or No Go
  6 oktober 2019 at 06:31

  […] Bron uitgelichte foto: Drouwenerzand.nl Lees ook: Heksendoorn in Hellendoorn […]

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  11 oktober 2016 at 19:33

  Ben er 1 keer geweest, het park was heel mooi aangekleed. Echt een horror ervaring, maar wat was het druk! Voor mij TE druk. Maar als je niet zo’n zeikerd bent als ik dan is het een absolute aanrader!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 oktober 2016 at 11:05

  Dat klinkt superleuk. Heel sfeervol en spannend ook.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.