De Julianatoren in Halloween sferen

Linda - Go or No Go
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

Afgelopen dinsdag heb ik met mijn gezin het Koningin Julianapark in Apeldoorn bezocht. We waren uitgenodigd voor de perspresentatie van het Sinterklaas Spektakel en daarna mochten we nog genieten van de Halloween sfeer in het park. Ik was zelf nog nooit eerder in de Julianatoren geweest, dus ik was heel benieuwd!

Het Mega Sint Spektakel

Op 19, 20 en 26 november presenteert Party Piet Pablo Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren. Deze show vindt dan plaats in het theater van de Julianatoren. Natuurlijk mag je dan ook de hele dag in het park blijven en is er extra entertainment. Zo zijn er verschillende shows, is er een Pietendisco, kun je Amerigo ontmoeten en lopen er heel veel Pieten rond! In de 45 minuten durende show spelen Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjespiet, meneer Barend en Sinterklaas!

fullsize

Party Piet Pablo

Het nieuwe nummer van Party Piet Pablo, Sinterklaas en de Pieten Jump is echt wel een leuk nummer en hij blijft lekker hangen. De tekst is simpel, de kids zijn enthousiast en jumpen lekker mee. Het liedje blijft ook lekker in mijn hoofd zitten, dus volgens mij is het doel bereikt.

Halloween in de Julianatoren

Na de presentatie was het tijd voor een aantal attracties in het park. Met het Halloween thema in ons achterhoofd waren wij er helemaal klaar voor om te griezelen in het spookhuis. Dit bleek een echte hit te zijn, met genoeg griezel voor mijn zes jarige prins. Gelukkig was het niet te eng en werd hij niet bang. Verder waren er in het park enkele Halloween sfeer plekken ingericht, konden we naar een Griezelgrot en Griezeldoolhof en konden kinderen meedoen met de Griezelcatwalk.

20161018_161227-1 20161018_161428

Dolfje Weerwolfje de Musical

Ook heel erg leuk is de Dolfje Weerwolfje Musical die momenteel in het Jul en Julia theater speelt. Helaas hebben wij die gemist en kan ik jullie dus niet vertellen waar hij over gaat, maar ik heb foto’s gezien die er erg mooi uit zagen, dus ik denk dat het zeker een aanrader is. De musical speelt tot en met 30 oktober.

Go or No Go

Al met al was het een super dag. Ik vind het erg fijn dat het park gericht is op de jongere kinderen. Het bezoek van Party Piet Pablo was erg leuk en de nieuwe hit is hier goed ontvangen. Wat ons betreft zeker een GO!

20161020_232117


Dit blogartikel is geschreven door een gastblogger.

Met dank aan Mary-Lou van mamaLoublogt.nl voor de Halloween foto’s.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  yara
  30 september 2019 at 19:26

  ik ben yara
  ik ben7 jaar
  ik hou van joeniekorens
  en ik hou van jouw😍🧜‍♀️
  en ik hou van een paart
  en ik hou van een papagijw

 • Avatar
  Reply
  Birgit
  21 oktober 2016 at 10:34

  Ik hoorde hier meerdere mensen over. Het klinkt erg leuk en wellicht dat wij ook nog wel een bezoekje brengen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.