Halloween

Griezelen met Halloween – Glow in the Dark

Houd je van griezelen én van snoepjes? Dan kun je vast niet wachten tot het Halloween is! Gelukkig is het al bijna eind oktober. Wij gingen op zoek naar een coole Halloween outfit voor de jongens..

Halloween vieren

Wij vieren voor het eerst Halloween met de jongens. Het zijn niet zo’n helden, dus daarom hebben we het niet op al te jonge leeftijd gedaan. Halloween is komen overwaaien vanuit Amerika, maar het in ontstaan in het Verenigd Koninkrijk. Meer weten? Hier kun je precies lezen wat Halloween is en hoe je het kunt vieren.

Skeletten

Op de website van Funidelia mochten wij voor een review een coole Halloween outfit uitzoeken. Samen met D. en J. kroop ik achter de computer. Al direct werd ons duidelijk dat het aanbod lekker groot was. Keuze genoeg dus en vast en zeker dat er altijd iets bij zit wat naar je zin in.

skelet-glow-in-the-dark

De jongens besloten eens een echte tweeling te zijn, want beide kozen ze voor de stoere Glow in the Dark versie van een skeletpak. Ja, ik snap dat wel hoor, die is ook écht heel erg tof. Overigens vind je op Funidelia skeletpakken in overvloed. In alle soorten en maten. Los daarvan zijn de prijzen ook nog eens heel aantrekkelijk, vind ik.

halloween-kind-skelet

Glow in the Dark

Zoals gezegd kozen wij voor een Glow in the Dark skeletpak. Je hebt de keuze tussen 6-8 jaar, 8-10 jaar en 10-12 jaar. Aangezien de jongens 6 jaar zijn, kozen wij voor 6-8 jaar. Die maat bleek perfect voor ze, zowel in de lengte als de breedte. De stof rekt overigens ook lekker mee, dus de kans dat het pak je kindje niet past lijkt mij vrij klein. De stof is ook echt heel stevig en degelijk, je trekt hem niet zomaar kapot. Ook de Glow in the Dark elementen zitten er heel goed op en zijn van goede kwaliteit.

skeletpak

BOE!

En toen hadden ze de morphsuits aan. Nou, je had erbij moeten zijn. Ze lagen samen helemaal in een deuk. Want dat ziet er ook wel heel erg grappig uit natuurlijk, twee wandelende skeletjes! Nog spannender werd het toen we op onze tenen naar boven slopen om papa wakker te maken. Die lag namelijk nog lekker te slapen. D. en J. slopen de donkere slaapkamer in en meteen lichtte de pakken mooi op. 3..2..1…BOE!! Papa vloog bijna zijn bed uit toen hij de twee lichtgevende skeletjes voor zich zag! hihi, wat een dikke pret.

glow in the dark kind

Halloween decoratie

Daan en Jesse kunnen nu dus echt niet wachten op Halloween. Eigenlijk wilde ze de pakken niet meer uit, haha. Twee geslaagde Halloween outfits dus. Om het Halloween feest helemaal compleet te maken, kun je bij Funidelia terecht voor nog veel meer lichtgevende Halloween decoratie. Leuk om je huis mee te versieren! Van spoken tot skeletten en van heksen tot pompoenen. Wij kregen 6 mini lichtgevende skeletjes. Die gaan we mooi buiten aan ons huis hangen!

skeletjes-licht

Go or No Go

Ik vind de morphsuits van hele goede, stevige kwaliteit. Ze passen perfect en zitten comfortabel. Het gezicht/masker kun je gemakkelijk af doen. De rest van het pak kun je dan gewoon blijven dragen. Voor binnen is het pak perfect. Voor buiten is het wellicht wat koud, maar je kunt er gewoon iets onder dragen, bijvoorbeeld een pyjama shirt en broek. Ook dan past het pak nog gewoon prima, aangezien hij makkelijk mee rekt. Wij zijn erg enthousiast over de lichtgevende skelet pakken en geven zowel de pakken als de webshop Funidelia zelf, een GO!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 oktober 2016 at 11:18

  Wat een leuke verkleedpakken zijn dat! Ze zien er heel erg skeletterig uit ; )

  En dat glow in the dark is nog goed voor de zichtbaarheid op straat ook!

 • Reply
  Birgit
  13 oktober 2016 at 08:41

  Wat een geweldige pakken!!! En papa laren schrikken is natuurlijk helemaal leuk 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.