Gratis bellen en sms-en met Sinterklaas

Linda - Go or No Go

Jaaa, we mogen weer! Met deze toffe app kun je het hele jaar rond met Sinterklaas bellen, maar het hele jaar die Sinterklaasgekte hoeft nou ook weer niet. Maar vanaf nu mag het van mij beginnen! Heerlijk, laat die Sinterklaas magie maar komen!

Vorig jaar schreef ik ook al over deze gave app. Dit jaar is hij weer uitgebreid met een nieuwe functie en is het een en ander veranderd, dus tijd voor een update!

De voicemail van Sinterklaas

Sinterklaas verteld dat hij nog lekker aan het uitrusten is in Spanje. Maar er is meer, je kunt namelijk vanalles doen op Sinterklaas z’n voicemail. Zo kun je je verlanglijstje doorgeven, kun je Sint vragen iets over jou in het Grote Boek te schrijven, kun je luisteren wat Sinterklaas aan het doen is, kun je horen hoeveel nachtjes het nog is tot Pakjesavond én kun je een bericht voor de Sint achterlaten.

sms-en-met-sinterklaas

Sinterklaas belt je op

Je kunt Sinterklaas ook laten bellen. Vooraf vul je enkele gegevens is, zoals de leeftijd van je kind en het geslacht. Daarnaast geef je de reden van het gesprek door en kun je instellen of Sinterklaas meteen moet bellen of over bijvoorbeeld 10 minuten. Super grappig als je bijvoorveeld 10 minuten instelt en je kind ondertussen op je telefoon laat spelen. Belt ineens zomaar door het spelletje heen Sinterklaas op!

bellen-met-sinterklaas

Sms-en met Sinterklaas

Nieuw dit jaar is dat je kunt sms-en met Sinterklaas. Je typt een berichtje, en Sinterklaas typt echt terug! Super leuk en voor de kinderen echt bijzonder! Sommige antwoorden kloppen best goed, maar sommige zijn een beetje gek, want het is natuurlijk redelijk willekeurig wat je terug krijgt. Zo stuurde ik eenberichtje dat Sinterklaas lief was, en kreeg ik terug dat Sinterklaas toch wel echt bestaat, omdat hij met me aan het sms-en is. Ok dan!

sms-en met Sinterklaas

Reclame

Ok, er is ook een klein minpuntje aan deze app. Begrijpelijk minpuntje, maar wel een minpuntje. Er zit behoorlijk irritante reclame in. Als je vanuit de voicemail terugkeert naar de app, krijg je een fullscreen reclame melding. Hij is makkelijk weg te klikken, maar hij is wel fullscreen en dat vind ik wel irritant. Zoals gezegd ook begrijpelijk, want het voordeel van deze reclame is dat de app wel 100% gratis is, dus ook het bellen en sms-en met de Sint.

screenshot_20161030-202759

Je kunt trouwens door een eenmalige betaling ervoor zorgen dat je van de reclame af bent en daarbij krijg je dan ook meer opties in de app. Zo krijg je meer redenen waarom de Sint kan bellen, bijvoorbeeld om hem te laten vertellen waar de pakjes verstopt liggen (wat vorig jaar overigens nog standaard in de app zat, zonder betaling). Daarnaast kun je het telefoongesprek persoonlijker maken omdat je hobby’s kunt doorgeven of bijvoorbeeld de sport van je kind. Leuk extraatje dus, waar je €2,99 voor betaald. Hoeft zeker niet, want de app is zonder deze extra’s ook al erg leuk, maar de mogelijkheid is er.

Het grote geheim van Sint

Twijfelt je kind over Sinterklaas, of heeft hij of zij op school iets gehoord over het geheim van Sinterklaas, dan kun je Sinterklaas bellen. Hij verteld je dan dat hij toch wel gewoon echt is, anders kan hij niet nu met je praten. Een fijne oplossing als je je kind echt nog te jong vindt om het geheim achter Sinterklaas al te ontdekken. Twijfel je erover wanneer het juiste moment is en of dat op een bepaalde leeftijd is, dan is deze blog over het Geheim van Sinterklaas wellicht behulpzaam.

Downloaden

De app is écht een aanrader! De jongens willen het liefste elke dag wel even bellen of sms-en met Sinterklaas, haha. Zeker even downloaden dus voor je kids! Enne, dit bericht is geen samenwerking en ook niet gesponsord, ik ben gewoon heel erg enthousiast, haha! iTunes: Klik hier. Google Play Store: Klik hier

Spelletjes voor pakjesavond

Twijfel je nog op welke manier je pakjesavond gaat vieren? Ik geef hier 5 hele leuke manieren om Sinterklaas en pakjesavond te vieren! Met leuke spelletjes, een speurtocht en nog veel meer!

sint

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Nick
  14 november 2019 at 19:37

  Mam is niet aardig

 • Avatar
  Reply
  giovanni
  24 november 2018 at 19:27

  baldi

 • Avatar
  Reply
  Rohit
  25 oktober 2018 at 20:47

  Hey sint je bent super leuk

 • Avatar
  Reply
  Anoniem
  8 december 2017 at 13:11

  hoi mens je bent lief

  • Linda - Go or No Go
   Reply
   Linda - Go or No Go
   8 december 2017 at 14:24

   Dankje! 😉

 • Reply
  Leuke cadeaus voor pubers waar je mee aan kunt komen
  22 november 2017 at 07:01

  […] om bepaalde apps te upgraden bijvoorbeeld door de betaalde versie te nemen. Of een gratis app zoals bellen met Sinterklaas. Dat vinden ook de pubers nog echt humor. Games zijn bij de meeste kinderen wel populair. Je kunt […]

 • Reply
  10x het favoriete speelgoed voor Sinterklaas van bloggers - Go or No Go
  11 november 2017 at 13:02

  […] Gratis bellen en sms-en met Sinterklaas […]

 • Reply
  Een Sinterklaas dagje met spelletjes, Sinterklaasfilms en pepernoten - Go or No Go
  11 november 2017 at 13:01

  […] Gratis bellen en sms-en met Sinterklaas […]

 • Reply
  Zelf kruidnootjes bakken | Het lekkerste recept voor kinderen - Lotus Writings
  27 september 2017 at 22:12

  […] doen in de tussentijd. Maar hoe fantastisch zou het zijn als de kinderen kunnen sms’en of bellen met Sinterklaas? Lees Linda’s blog op Go or No Go en ze vertelt je precies wat je daarvoor moet doen. […]

 • Avatar
  Reply
  jan
  1 maart 2017 at 19:06

  dag

 • Reply
  Gratis Sinterklaas telefoongesprek! - Go or No Go
  1 november 2016 at 22:42

  […] Update november 2016: De app heeft er een super leuke nieuwe functie erbij gekregen!! Lees er hier alles over. […]

 • Reply
  Bellen met en schrijven naar Sinterklaas | mamaLou blogt
  31 oktober 2016 at 09:24

  […] van €2,99 is dat wel mogelijk en is de app reclamevrij. Op de website van Linda lees je trouwens een uitgebreide blog over deze handige app.       Op elke maandag tot kerst is het hier feest met Sinterklaas en kerstblogs. […]

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.