* Winnaar * Mamablogger Dag

Linda - Go or No Go
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

14067482_1094773777281530_3629636595312835374_nWe hebben er een hele geslaagde eerste officiële Mamablogger Dag opzitten! Leuk om te zien dat er zoveel enthousiaste bezoekers waren. Er kwamen veel bekende maar ook veel nieuwe bezoekers langs. 

Op zowel mijn blog als alle andere mamablogs die meededen kwamen heel veel leuke reacties. Iedereen vond het bloghoppen heel leuk en natuurlijk maakte de winactie op ieder blog het helemaal af.
Reden voor ons om dit zeker vaker te gaan doen, de eerste geluiden over een Sinterklaas-hop heb ik al gehoord! 🙂

De winactie van de Mamablogger Dag is ook tot een einde gekomen en daarom is het tijd om de winnaar bekend te gaan maken.

Ik wil graag Anne José feliciteren! Jij bent de winnaar geworden!
Wil je contact met me opnemen?

Als je niet gewonnen hebt, wees dan niet getreurd. Er loopt nog een leuke winactie op mijn blog, dus waag hier gewoon weer je kans!

Indien de winnaar niet binnen 48 uur heeft gereageerd, wordt er een andere winnaar gekozen.

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.