Bouw & Constructie

PLUSBRiCKS: Je eigen boerderij opbouwen

Linda - Go or No Go

Yay! Goed nieuws; De PLUSBRiCKS zijn terug! De vorige keer kon je je eigen PLUS supermarkt bij elkaar sparen. Deze keer gaan we naar het boerenleven; we gaan een heuse boerderij opbouwen!

Je gaat nu namelijk stukje voor stukje je eigen boerenbedrijf bij elkaar sparen. Kippen, koeien, kaas, verschillende groenten, fruit en natuurlijk de boer en de boerin zelf.
Ik ontving een leuk pakket van de PLUS supermarkt met een aantal zakjes PLUSBRiCKS en natuurlijk vertel ik jullie er graag meer over!

img_0640

PLUSBRiCKS sparen

Je ontvangt vanaf 8 september het starterspakket gratis vanaf 25 euro aan boodschappen*. Dit startpakket bestaat uit een grondplaat en een boerderij.  Daarna kun je meteen met je boerenbedrijf beginnen en gaan uitbouwen.

plusbricks-boerderij

Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je een zakje PLUSBRiCKS en een kenniskaartje. Qua PLUSBRiCKS kun je in de zakjes bijvoorbeeld soorten groenten en fruit vinden, dieren en struikjes maar ook, jawel, koeienvlaaien! D. vindt het vooral grappig om die koeienvlaaien om het hoofd van de boerin te doen. Tsja…nu kan het 😉
img_0663
Het bijgevoegde kaartje staat vol met leuke informatie en handige weetjes. Zo leert je kind ook nog eens van alles over groente, fruit, dieren en noem maar op.
plusbricks-boerderij-sparen

Er zijn ook 4 Limited Editions beschikbaar. Deze ontvang je bij aankoop van PLUSBRiCKS actieproducten. Welke producten dit zijn kun je op de website van PLUS of in de folder vinden.  De tractor is verkrijgbaar vanaf 11 september. De melkwagen is verkrijgbaar vanaf 18 september. De truck vanaf 25 september en de groeikas vanaf 9 oktober.

img_0659
Zo ontdekt de jonge generatie spelenderwijs waar goed eten en drinken vandaan komt.

Het boerenlevenervaren

Basisschoolleerlingen ontdekken waar hun eten en drinken vandaan komt op het PLUSBRiCKS boerenbedrijf op landgoed Groot Kantwijk in Vreeland. De reden? De jonge generatie is steeds minder goed op de hoogte van de herkomst van voeding.

PLUSBRICKS 4 (REGIONAAL)-71caac681652ff969cd119d2d9dbbdc0
Wij proberen D&J daar wel heel bewust van te maken, bijvoorbeeld door het hebben van een moestuin. Maar vaak denken we er ook niet aan om te vertellen dat de groentes en het fruit in de supermarkt niet zomaar daar uit zichzelf terecht komt.
Super leuk dus dat PLUS daar op in springt. Zij laten een aantal basisschoolleerlingen op Landgoed Groot Kantwijk aan hun kennis bouwen door onder andere van hun zelf geplukte appels appelmoes te maken, koeien te melken en wortels uit de aarde te trekken.

Go or No Go

Het mag duidelijk zijn: Go! Hup naar de supermarkt en bouwen maar! 😉

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.