Entertainment TV-series

Onze Netflix Family Watch List!

Regelmatig zie ik op Facebook of Whatsapp de vraag langs komen of iemand nog leuke series weet op Netflix. Voor zowel volwassenen als voor kids. Aangezien wij héél veel Netflix kijken, heb ik voor jullie onze Netflix Family Watch List opgestelt.

Arno en Linda kijken samen

Wij kijken voornamelijk samen naar Netflix. Arno vindt eigenlijk heel erg veel genres leuk en ik kan zo eerlijk gezegd niet één serie noemen die hij echt niet wil kijken.
Daarom mag ik meestal kiezen welke series we kijken. Ik ben namelijk iets kieskeuriger.
Onze watchlist (voor een deel dan, want als ik de hele lijst hier neerzet, ben je over een uur nog aan het lezen 😉 )
* The Following
* Prison Break
* Under the Dome
* The Blacklist
* Orange is the New Black
* Broadchurch
* Lie to Me
* Suits
* White Collar
* Black Orphan
* The Killing
* Dexter
* Homeland
* The Walking Dead
* Sons of Anarchy
* Breaking Bad
* Breakout Kings
* The Client List

netflix-lijst

Arno kijkt

Arno kijkt eigenlijk alleen series zonder mij die ik niet hoef te zien, en dat zijn meestal de series waar bovennatuurlijke krachten in voorkomen. Daar kan ik nooit zo goed naar kijken, ik heb daar niks mee, haha.
Zijn lijst:
* Shadow Hunters
* The Originals
* The Americans
* Arrow
* Jessica Jones
* Penny Dreadful

Linda kijkt

Ik kijk eigenlijk bijna nooit alleen series. Voornamelijk omdat ik, als ik een keer alleen tv kijk zonder Arno, ik het dan ook heel leuk vindt om programma’s te volgen op tv. Denk aan Expeditie Robinsson, Wie is de Mol, HNTM, enzovoorts. Echter in de zomervakantie heb je al die leuke programma’s niet en dus heb ik deze zomervakantie ontzettend genoten van 6 seizoenen Gossip Girl. Wat een HEERLIJKE serie!
Binnenkort wil ik beginnen aan Pretty Little Liars, omdat die serie me ook erg leuk lijkt.

gossip-girl-netflix

D&J kijken samen

De jongens kijken op Netflix vaak kinderseries. Daar heb ik natuurlijk al vaker blogs over geschreven, dus voor nu alleen even een lijst met hun favorieten:
* Pokémon
* Ninjago
* Beat Bugs
* The Croods
* Marvel Super Heroes
* Angry Birds Toons
* Beyblade
* Halloween films en series!

netflix-watch-list

Een hoop series op een rijtje hè! Hopelijk zaten er een paar series tussen die je nog niet kende en die je binnenkort eens gaat uitproberen. Ik ben trouwens wel heel benieuwd hoe lang jullie Watch List is. Kijken jullie ook zoveel series op Netflix?

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 5 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.