Binnenspeeltuinen Herfstvakantie Utrecht

Herfstvakantie tip: LEGO World Nederland

151023_legoworld-hires-9Alle LEGO fans opgelet! LEGO World Nederland komt er weer aan! Het perfecte familieuitstapje voor deze herfstvakantie.

Jaa, nog even en het is weer tijd voor de 16e editie van LEGO World Nederland! Het grootste LEGO spektakel ter wereld vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht, van 18 t/m 24 oktober. LEGO World is dan ook hét perfecte familie uitje tijdens de herfstvakantie!

151023_legoworld-hires-117

Van LEGO Friends tot een LEGO robot

Er vinden dit jaar weer onzettend veel leuke activiteiten plaats die het spelen met LEGO stenen een geheel nieuwe dimensie zullen geven. Zo kunnen de kleintjes genieten van de LEGO DUPLO show bij het DUPLO theater, LEGO Friends fans kunnen in een echte kermis attractie stappen terwijl de kids bij LEGO Nexo Knights worden opgeleid tot ridder. De Star Wars fans kunnen ook weer hun hart ophalen, want dit jaar is er een unieke collectie te zien van alle LEGO Stars Wars minifiguren die ooit gemaakt zijn. Of bestuur je liever je eigen LEGO robot bij de LEGO Mindstorms stand? Alles is mogelijk!

151023_legoworld-hires-168

12 meter lange LEGO boot!

Daarnaast hebben de bezoekers van LEGO World dit jaar de eer om de allergrootste boot ooit gebouwd uit LEGO steentjes te komen bewonderen. Deze ferry boot is maar liefst 12 meter lang en wordt speciaal voor LEGO World helemaal uit Denemarken gehaald. Als kers op de taart is er ook een hele bijzondere real size Porsche te bewonderen, welke voor de helft echt is, en voor de helft gebouwd uit LEGO steentjes!

151023_legoworld-hires-35

NK LEGO stenen bouwen

Op zaterdag 22 oktober vindt ten slotte de grote finale van het NK LEGO stenen bouwen plaats, waarbij de winnaars een reis kunnen winnen naar LEGOLAND in Denemarken.

Bovenstaande voorbeelden zijn natuurlijk slechts een kleine greep uit de vele activiteiten tijdens LEGO World. Uiteraard zijn alle populaire LEGO productlijnen – LEGO Friends, City, Chima, Technic, Star Wars & DUPLO – op dit grote evenement vertegenwoordigd.

151023_legoworld-hires-72

Meer informatie over LEGO World

De toegangsprijs van dit LEGO evenement is 19,50 euro waarbij kinderen tot 2 jaar gratis mee naar binnen mogen.
Aan de kassa betaal je 25 euro voor een kaartje, dus als je slim bent koop je je kaartjes vooraf online.
Op de website van LEGO World kun je nog veel meer informatie vinden.

LEGO world

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    28 september 2016 at 10:36

    Wauw, op basis van de foto’s wil ik er al zo wel heen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.