Evenementen

Disney On Ice viert 100 Years of Magic.

Disney on ice©Disney, ©Feld Entertainment

Het feest van de eeuw komt tot leven in Disney On Ice viert 100 Years of Magic. Deze betoverende ijsshow komt van 21 t/m 31 december naar Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. 

Van Goofy tot Aladdin

Gastheer Mickey Mouse voert de parade aan van meer dan 50 Disney figuren! In de hoofdrollen zijn natuurlijk de charmante Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en een ensemble Disney prinsessen, waaronder de mooie Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana. Het publiek beleeft ook een zeer speciaal optreden vanuit het Frozen universum, samen met de twee prinsessen Anna en Elsa, bergavonturier Kristoff en natuurlijk het schattige sneeuwpopje Olaf. Spannende momenten uit Disney • Pixar’s Finding Nemo, Disney’s Aladdin en Beauty and the Beast zullen de hele familie levenslange herinneringen geven.

Disney ice©Disney, ©Feld Entertainment

Disney songs

Een internationaal team van bekroonde kunstschaatsers neemt het publiek mee door 14 klassieke en moderne Disney verhalen.  Met meer dan 30 melodieuze meesterwerken als ‘Laat het los’, ‘Jij bent een vriend van mij’, ‘Hakuna Matata’, high-energy choreografie en adembenemende decors is Disney On Ice viert 100 Years of Magic de ultieme Disney-fan ervaring.

Tickets

Tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic zijn al verkrijgbaar. Je kunt tickets kopen vanaf € 20,=. Tevens zijn voordelige Family Packs en groepstickets verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop kun je terecht op www.disneyonice.nl

Wij kunnen niet wachten om naar dit geweldige evenement te gaan. De jongens gaan het vast en zeker geweldig vinden en ik weet zeker dat ik dat zelf ook ga vinden :-). Ik kijk er dan nu ook al enorm naar uit!

Update! We zijn inmiddels geweest en het verslag daarvan kun je HIER lezen!

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    20 september 2016 at 10:31

    Wauw, wat ziet dat er mooi uit. Het lijkt me zo bijzonder als dat je baan is!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.