10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Entertainment TV-series

Netflix kinderseries die ik nog niet kende

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

Er zijn ontzettend veel kinderseries op Netflix te vinden. Niet gek dat mijn kids altijd vragen of ze Netflix mogen kijken als de tv aan gaat. Sommige series kijken ze wel 3 keer, zo leuk vinden ze ze. Maar ik vond het tijd om naar nieuwe kinderseries op zoek te gaan voor ze. En die vond ik!

Ik vond een aantal erg leuke kinderseries, die ik binnenkort samen met ze ga kijken. En natuurlijk laat ik jullie dan per serie ook even weten wat we er van vonden en of hij de moeite waard is of niet.

Dawn of the Croods

De eerste serie die me erg leuk lijkt en die wij nog niet kende is Dawn of the Croods, of in het Nederlands Het begin van de Croods.
Deze serie gaat over de allereerste familie ter wereld. Iep, Grug, Thunk, Ugga, Sandy en Oma veroveren stormenderhand het Croodocenen tijdperk wanneer ze voor het eerst ooit te maken krijgen met hedendaagse problemen. Zo verbazen de Croods zich over hilarische moderniteiten zoals de school, logeerpartijtjes en verkiezingen. In hun wondere wereld ontdekken ze sport, logeerpartijtjes en andere vreemde moderniteiten. Op Netflix staan vanaf 26 augustus 2016 twee seizoenen om te bekijken en wij zijn heel benieuwd!

DOTC_104

bron: http://www.dreamworkstv.com/shows/dawn-of-the-croods

Beat Bugs

Ik las een poosje terug in de Netflix Streamteam nieuwsbrief over Beat Bugs. Beat Bugs is een animatiereeks voor jonge kinderen waarvan ook Beatles-fans zullen smullen. Geen kinderliedjes in deze serie, maar meer dan 50 Lennon/McCartney-nummers! Klassiekers als ‘Blackbird’, ‘Lucy In The Sky With Diamonds’ en Magical Mystery Tour’ worden gezongen door toppers als Sia, P!nk, Eddie Vedder en Rod Stewart.
Beat Bugs volgt vijf kleine insecten die samen belangrijke levenslessen leren. Ze beleven samen met elkaar spannende avonturen. Leuk voor groot en klein, zou ik zeggen!

beat-bugs-7-0fe23f41-e2c2-480d-a9d3-f21723909b8d

Bron: http://www.rollingstone.com/tv/features/how-beat-bugs-sells-the-beatles-to-a-new-generation-w430934

Pound Puppies

Ook deze serie kende ik nog niet. Hij doet me een beetje denken aan Paw Patrol, aangezien daar ook alleen hondjes in spelen. En die vinden D&J nog altijd heel leuk. Maar Pound Puppies gaat weer heel ergens anders over hoor. In deze serie is het hondenteam, genaamd De Pound Puppies, op zoek naar een thuis voor dakloze puppy’s. Hoe lief is dat! Hun motto is: ‘Een pup voor elk mens en een mens voor elke pup’.
Ik ben heel benieuwd of de jongens deze serie leuk zullen vinden, of dat ze er toch wat te groot voor zijn.

kids

Welke van deze series lijkt jou het leukste voor je kids?
Voor meer Netflix inspiratie kun je ook kijken bij deze Kerst kinder series en films en Halloween kinderseries en films.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

 • Reply
  De wonderlijke wereld van een 10-jarige - Go or No Go
  10 maart 2020 at 06:30

  […] onder mijn meiden is deze Netflix serie populair. De serie gaat over Mia die bij haar peettante woont omdat haar moeder is overleden. […]

 • Reply
  Top 5 Netflix kinderseries - Go or No Go
  4 september 2016 at 10:05

  […] je op zoek naar nog meer toffe Netflix kinderseries? Check deze update van augustus […]

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 augustus 2016 at 11:14

  Ik zou gaan voor de serie met het minste kabaal!

 • Reply
  Birgit
  22 augustus 2016 at 11:44

  Wij hebben ook net Beat Bugs ontdekt en de kinderen vinden dat erg leuk!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.