Persoonlijk

De ideale powerbank voor Pokémon Go

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go or No Go.
Avatar

IMG_0585Jullie weten dat Pokémon Go hier in huis zeer populair is. We fietsen en vangen er op los met z’n allen. Super leuk, maar er is ook een groot nadeel: Je telefoon vliegt leeg. Hoog tijd dus voor een oplossing. Ik koos de ideale powerbank voor Pokémon Go. Zéker als je met z’n tweeën speelt. 

Van Smartphonehoesjes.nl ontving ik deze powerbank voor een review. Ik had al wel een Powerbank van 2500 mAh, maar dat is dus lang niet genoeg om je telefoon door Pokémon Go heen te trekken. Dus vond ik het tijd voor het betere werk. Ik koos voor een universele powerbank met maar liefst 13.000 mAh. Deze powerbank kost €34,95.
Het fijne aan deze powerbank is dat er 2 USB uitgangen op zitten. Één uitgang van 1.0A en één uitgang van 2.1A. Arno en ik hebben al meerdere keren beide onze telefoon aan de powerbank gehangen, omdat beide telefoons aan het leeglopen waren.
De powerbank kan dat prima aan, hij laadt beide telefoons weer prima op.
Op de powerbank zit een batterij indicator. Hierop kun je tijdens het opladen van de powerbank en tijdens het gebruiken van de powerbank zien hoe vol hij nog zit.
Ook als je hem niet gebruikt kun je hem even aanzetten om te kijken hoe ver hij opgeladen is.

IMG_0587

De powerbank is echt ideaal, we nemen hem tijdens een uitstapje dan ook iedere keer weer mee. Hij weegt 265 gram en is qua grootte net zo groot als mijn telefoon (HTC one M8)
Als je je  telefoon zonder dat Pokémon Go actief is aan de powerbank legt, laadt hij goed op en kun je je telefoon tot wel 6x opladen met de powerbank. Natuurlijk gaat het opladen een stuk minder snel met Pokémon Go aan, en helemaal als er ook nog eens twee telefoons aanliggen. Maar hij redt het prima tot het eind van de dag of zelfs langer.

Ik zou deze powerbank zeker aanraden als je op zoek bent naar een goede powerbank voor Pokémon Go! Uiteraard ook als je het spel niet speelt is hij ideaal, maar dan is de vraag of je zo’n krachtige nodig hebt of beter kunt kiezen voor een iets kleinere.

pokemon gp

Naast de powerbank kreeg ik ook nog een fijne rode Samsung Galaxy Tab A cover. Deze had ik nog niet en wilde ik heel graag één, om onze tablet te beschermen. Daan en Jesse spelen daar spelletjes op, en zo is hij toch een stuk beter beschermd.
De cover zit super goed en strak om de tablet in, die kan er niet zomaar uitvallen. Als je de cover sluit, gaat ook automatisch de tablet op stand-by. Dat is erg fijn, aangezien onze jongens nog wel eens ooit de tablet laten lopen zonder hem op stand-by te zetten. Ook kun je met de cover de tablet rechtop zetten, aangezien je de cover dan als standaard kunt gebruiken.
Erg handig als je er bijvoorbeeld een filmpje op aan zet.

Maak jij ook vaak gebruik van een powerbank?

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.